Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
jó
elmegy
csúnya
57 szavazat
2/9 anonim válasza:
Ha száz képet is raksz fel róla akkor is ronda.
Nekem egy majom jutott eszembe róla
5/9 anonim válasza:
Na ez tipikusan olyan, akire szerintem 10-ből 8 ember azt mondja, hogy ronda, de én a 2-ben vagyok. :) Nekem pont bejön, hogy ilyen elesettnek hat.
6/9 anonim válasza:
Szerintem tök korrekt. Ha passzolnánk én simán benne lennék vele ebben-abban. :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem rendben van, nekem bejön.
8/9 anonim válasza:
Nagyon kis nyálgépnek tűnik. Majdnem azt írtam, hogy kicsit érik és jobb lesz, de 28éves. Mondjuk egy olyan kép is jó lenne ami nincs szét retusálva.
Az elálló fülek egyáltalán nem zavarnak (sőt! :D), se a lófej. De egy kis borosta biztos dobna rajta.
Nekem a férfiasabb pasik jönnek be. Szinte látom ahogy afektálva dobálja magát. Attól meg egyenesen kiráz a hideg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!