1/10 anonim válasza:
Mint 30 éve mindig, most is elég drága a Balaton, de nekem még mindig gyönyörű, mindig tartogat új élményeket és díjazom, hogy közel van, rugalmasan megközelíthető , szóval sokakkal ellentétben úgy érzem, kapok eleget azért a pénzért.
2/10 anonim válasza:
A Balaton mindenkié.
(volt!)
Ma már csak a gazdagoké...
3/10 anonim válasza:
Mivel nem engedhetem meg magamnak a Balatont,
ezért irány a horvát tengerpart az idén is.
A balatoni -családi v. 4 fős- strandbelépők ára bőségesen fedezi a horvát autópálya díját.
4/10 anonim válasza:
Barátságos és nyomott árak.
6/10 anonim válasza:
Igaz, hogy drága, de vannak már minőségi helyek is, nem csak a szalmonella ízű gyíkburger, mint régen.
7/10 A kérdező kommentje:
4: azért ez egy elitebb helynek tűnő valami
2021. júl. 1. 14:40
8/10 anonim válasza:
Attól, hogy sok tízezer Ft/fő/nap, még pont ugyanabba a Balatonba mész bele amibe sok ezren már belehugyoztak -meg szartak- aznap is.
Arról nem beszélve, hogy ennyi pénzért már igen komoly helyekre el lehet jutni.
9/10 A kérdező kommentje:
Visszavonom, mert rákerestem googleön, túltolták kicsit a kretént
2021. júl. 1. 18:05
10/10 anonim válasza:
A Balaton a gazdagok helye már régóta, ha vkinek van félretett kis pénze már a tenger mellé megy évek óta s nem itthon fog elverni egy havi fizetest 1 het alatt. Az elkovetkezo evekben lehet még furodni se lehet benne akinek nincs ott nyaraloja vagy saját partszakasza. Most ez lett a trendi gazdagok a hetvegi piknik miatt partszakaszokat vesznek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!