A lenti angol szoveget milyennek talalod, B2 szint!?
Figyelt kérdés
Velemenyekre vagyok kivancsi, konnyu vagy nehez nektek? B2-n elboldogulnal ezzel, tudnal a kerdesre ervelni mellette vagy ellene ilyen szokinccsel?2018. szept. 28. 15:12
1/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt a link
images/hdd1/2018/09/28/9489BDC93F1_E850_4B16_A59.jpeg
2018. szept. 28. 15:14
2/8 A kérdező kommentje:
ez az oldalana kepfel-toltes.eu
2018. szept. 28. 15:15
6/8 anonim válasza:
Kb. 90%-osan értettem meg a szöveget és a B2 közelében sem vagyok.
A szövegben használt stílushoz képest, kb. egy 70%-os minőséggel tudnék reflektálni, véleményt kifejteni.
Bár a téma eléggé könnyű, aktuális így ez is hozzájárulhat a viszonylag magas szinthez.
A maradék 30% veszteség adódik abból, hogy nem tudom gyakorlottan, ösztönösen alkalmazni a nyelvtani formulákat, illetve hétköznapi a szókincsem..
7/8 anonim válasza:
ma 15:31
Pedig bőven B2 szint, a B2 még csak azt se jelenti, hogy egy egyszerű gyerekeknek szánt rajzfilmet kiértesz. Én is azt hittem, hogy az milyen komoly, mielőtt még letettem. De gyakorlatilag vicc az egész.
8/8 anonim válasza:
Nekem a b2-m összességében 81 %-os lett, a szóbelim 98%. Ennél könyebb szöveg volt. Legalábbis amin én voltam. Maga a feladat viszont világosan érthető még úgyis, hogy pár szavat nem ismer benne az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!