A 12 angol igeidőt tudni, érteni vagy tudni használni kb. hányadik osztály szint? Eddig én németes voltam, de majd angol fogok tanulni inkább, csak hogy tudjam.
Figyelt kérdés
Angol2018. máj. 11. 13:22
1/3 anonim válasza:
Ez nem osztály kérdése, hanem attól függ, mikor kezdesz el angolul tanulni, hogy haladsz, milyen a tanárod. Valaki már 6-ban kitűnően használja, valaki csak 11-ben.
Én 15 éves koromra jutottam el arra a szintre, 9.-ben, hogy ez menjen.
Inkább szinthez kötném. B1 felett már nem nagyon van új nyelvtan, maximum egy kicsi, B2 felett meg egyáltalán nincs, B2-C1 között inkább csak szókincsbővítés szükséges.
Nekem ezt mondta az angoltanárom, aki egy nagyon jó tanár, és tapasztalatom szerint igaza van.
2/3 anonim válasza:
elozo vagyok: Szerintem B1 szint.
3/3 anonim válasza:
Én óvodában kezdtem tanulni, kb általános iskola hetedikre megvolt ez a szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!