Gimnáziumba (9. osztály) járok és angolból van egy feladta amit szorgalomból kell megcsinálni de osztályozni fogják. Tud segíteni valaki?
Azért szeretnék segítséget kérni mert ez a jó jegy kellene de sok más dolgom van holnapra (2 db tz német szöveg fordítás)
Na az lenne a feladat, hogy van egy videó szerintem sokan ismerik (Nick Vujicic Kéz nélkül, láb nélkül) és erről kell kb 1 oldalt írni egy A/5-ös füzetbe. Arról kell írni hogy a csávó milyen üzenetet adott át neked. Egyszerű nyelvtannak kellene ha valaki segít mert mondom most kezdtem az iskolát.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc
Ha valaki segít előre is köszönöm!
ne légy életképtelen keresd meg angulul és szemezgess a kommentekből
vagy akár a magyar kommentek közül ezt azt fordts le, vagy amit neked át ad. Nem olyan nehz feladat ez.
Most nem ertem, azt akarod helyetted irjuk meg, vagy te megirtad, es par dologba segitsunk?
Masreszt 3napod volt most tanulni, a 2db tz-re es megirni egy (mivel A5os fuzet) normal lapon kb fel oldalt angolul. Ami max 10mondat.
Nem akartalak megbantani, de szerintem te is erzed, hogy ez igy nem teljesen jo. Valoszinuleg azert adtak ezt a hazit, hogy legkozelebb, ha kell valamit irni/beszelni angolul jobban menjen. Tehat gyakorlasnak. Mert egy nyelvet csak gyakorlassal tudsz fejleszteni. Es lehet eloszor (pl. Most) nehezen megy, de ha becsuletesen gyakorolsz egyre konnyebben megy es jobb leszel.
Egyebkent 17vagyok, tehat nem egy 50eves akar okoskodni, aki nem tudja mennyi tanulnivaloja van egy gimnazistanak.
Illetve ha egy tanacsot elfogadsz, meg most kezdj el jobban rahajtani a nyelvekre es megcsinalni a nyelvvizsgat( akar nemet, akar angol, akar mindkettobol), hogy ne az utolso evekre maradjon minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!