Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért találták ki és terjedt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találták ki és terjedt el hogy nem mer találkozni illetve csak képet gyűjt sok meleg?

Figyelt kérdés

Nekem is már írták ezt hogy ezt csinálom meg annyit lehet hallani.

A sikertelen, csúnya emberek szövege, hogy így mentsenek valamit szerintem.

Aki úgy néz ki és /vagy szimpatikus azzal találkozni fogok mint sokan mások is.

Akkor hogy nem merek?

A kép után nem folytatom a beszélgetést pedig miért képgyűjtés?

Nem tetszik akkor vége. Ha tetszene folytatnám.

Kiverni pedig olyan képre főleg nem fogom ami ronda.

Talán csak szeretnék hogy annyira tetszen hogy kiverje rá a másik.

2021. aug. 22. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan ezt tapasztalom én is, de már nagyon idegesítő. Konkrétan csak panaszkodik az összes. Mindenki írja itt hogy nem szabad a neten ismerkedni mert nincsenek normális emberek stb, de nekem csak jó tapasztalataim vannak.

18/f

2021. aug. 22. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Igeeen ....panaszkodik sok ember ...közben nincs komoly szándékuk.
2021. aug. 22. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a gyanúsítást rettentően egyszerű elkerülni: írd meg az illetőnek őszintén és egyenesen, hogy a kép alapján nem vonzó a számodra.

Szerintem ez a korrekt és normális eljárás.

Hozzáteszem, ez nemcsak a képre vonatkozik szerintem, hanem általában is érdemes lezárni valahogy a beszélgetést, ha már nem akarod folytatni. Döbbenetesen sokat számít. Csak úgy otthagyni valakit elég bunkó dolog.

2021. aug. 22. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:

3.

Én sosem hagyom válasz nélkül. Megmondom ha ez van.

Mégis a képgyűjtés vádját már megkaptam

2021. aug. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!