Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség hogy 'nem mer találkozni' vagy 'beijed' stb?
Csomó kérdésnél olvastam hogy sok pasi nem mer találkozni.
Nem gondolja aki ilyet ír hogy a másik VELE NEM AKAR találkozni?
Azért próbálják gyávának vagy bizonytalannak beállítani őket hogy eltereljék a figyelmet önmagukról?
Én is megkaptam már ezt közben ő vele nem akartam találkozni aki tetszik azzal szoktam.

Ha nem akarsz valakivel találkozni akkor minek levelezel valakivel napokon vagy heteken keresztül, minek akarsz találkozni, majd találkozó előtt 1órával lemondani ?
Rengeteg ilyen srác van.
Te ezt normálisnak veszed !

Én volt, hogy képcsere után megírtam a másik félnek, hogy ne haragudjon, de nem az esetem vagy nem jön be, mégis én voltam a bunkó és el lettem küldve melegebb éghajlatra.
Úgy gondolom én korrekt voltam, nem úgy mint azok, akik képcsere után tiltanak m, kilépnek vagy törlődnek.
Az utolsó néhány válasz valós, értem, de nem a kérdésre válasz.
Biztos van aki senkivel sem akar találkozni meg csak képgyűjtögető.
De sokkal több van, hogy VELE nem akar találkozni, mással, aki tetszik azzal igen.
És az ilyenekre miért verik rá egyesek, hogy nem mer találkozni?
Mintha gyáva lenne pedig közben csak vannak elvárásai, igényes?

Kérdező szerintem neked a felfogásodnál van valami deficit.
Ha valakivel nem akar valaki találkozni, akkor normális ember nem levelezget azzal, és nem beszél le vele találkát. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!