Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi ez a hülyeség hogy 'nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hülyeség hogy 'nem mer találkozni' vagy 'beijed' stb?

Figyelt kérdés

Csomó kérdésnél olvastam hogy sok pasi nem mer találkozni.

Nem gondolja aki ilyet ír hogy a másik VELE NEM AKAR találkozni?

Azért próbálják gyávának vagy bizonytalannak beállítani őket hogy eltereljék a figyelmet önmagukról?

Én is megkaptam már ezt közben ő vele nem akartam találkozni aki tetszik azzal szoktam.

2021. márc. 18. 09:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Hiába próbálnád megmagyarázni ezt neki, úgysem fogna fel vagy értene meg...
2021. márc. 18. 09:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert éretlen kisfiúk, akik magukkal sincsenek tisztában és lesz@rják a másikat! Csak amikor velük esik meg, akkor koppannak nagyot.
2021. márc. 18. 09:19
 3/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem akarsz valakivel találkozni akkor minek levelezel valakivel napokon vagy heteken keresztül, minek akarsz találkozni, majd találkozó előtt 1órával lemondani ?

Rengeteg ilyen srác van.

Te ezt normálisnak veszed !

2021. márc. 18. 09:24
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem hülyeség sajnos hanem a net. Tele van kamusokkal, képgyűjtögető meg chatizélő nethuszárokkal és betoji figurákkal akik csak a neten legények és tulj.képpen SENKIVEL sem fognak találkozni. Persze ezt nem előre mondják meg, hanem adják a trubadúrt és a randi előtt 1 órával ghostingolnak, vagy jönnek elő valami hihetetlen kifogással amiben ép' csak Godzilla meg vulkánkitörés nincs.
2021. márc. 18. 09:44
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem gondolom kamunak. Többször is megesett már velem is. Visszajelzések alapján nem nézek ki rosszul. Jóképű vagyok, és a kondinak hála sportos is. Képcserére megy ki sajnos sokszor a dolog. Cserélünk képet, utána megbeszéljük a talit, és többször is volt hogy nem jött el, vagy eltűnt aznap vagy 1 nappal előtte. Nem gond ha valaki csak képet akar cserélni, de akkor legyen annyi gerinc valakiben, hogy ezt megmondja, hogy nem szexet keres, hanem csak képet akar cserélni.
2021. márc. 18. 10:40
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Jah még annyit, hogy 2 ember volt aki azt mondta nekem, hogy ne haragudjak hogy eltűnt, de nem hiszi el, hogy egy ilyen pasi mint én szóba állok vele. Erre azt tudom mondani, hogy ismét egy dolog, hogy nem minden kondis pasi hasonlót keres.
2021. márc. 18. 10:41
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Én volt, hogy képcsere után megírtam a másik félnek, hogy ne haragudjon, de nem az esetem vagy nem jön be, mégis én voltam a bunkó és el lettem küldve melegebb éghajlatra.

Úgy gondolom én korrekt voltam, nem úgy mint azok, akik képcsere után tiltanak m, kilépnek vagy törlődnek.

2021. márc. 18. 10:49
 8/17 A kérdező kommentje:

Az utolsó néhány válasz valós, értem, de nem a kérdésre válasz.

Biztos van aki senkivel sem akar találkozni meg csak képgyűjtögető.

De sokkal több van, hogy VELE nem akar találkozni, mással, aki tetszik azzal igen.

És az ilyenekre miért verik rá egyesek, hogy nem mer találkozni?

Mintha gyáva lenne pedig közben csak vannak elvárásai, igényes?

2021. márc. 18. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Te csak kötekszel!
2021. márc. 18. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező szerintem neked a felfogásodnál van valami deficit.

Ha valakivel nem akar valaki találkozni, akkor normális ember nem levelezget azzal, és nem beszél le vele találkát. Vagy nem?

2021. márc. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!