Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség hogy 'nem mer találkozni' vagy 'beijed' stb?
Csomó kérdésnél olvastam hogy sok pasi nem mer találkozni.
Nem gondolja aki ilyet ír hogy a másik VELE NEM AKAR találkozni?
Azért próbálják gyávának vagy bizonytalannak beállítani őket hogy eltereljék a figyelmet önmagukról?
Én is megkaptam már ezt közben ő vele nem akartam találkozni aki tetszik azzal szoktam.

A 11 -es válaszolónak írnám : nemcsak magadból csinálsz bohócot, hanem abból is, akit átversz gyáva módon.
Volt egy ilyen férfi, aki másfél évig olyan meséket talált ki,hogy Andersen megirigyelhetné, mikor a végén azt mondtam, az életben látni sem akarom, még ő volt megsértve. A nagy háromgyerekes apucikácska....

Igen valahol egyet értek a 12-sel.
Továbbá kérdező igen, tényleg kötekedsz bizonyos szempontból.
Akivel nincs szimpátia nem megyek bele többe és megmondom neki, hogy kösz de ennyi volt.

Nem kötekedek.
Aki ígérget, aztán eltűnik vagy mindig húzza azt jogosan ítélitek meg így.
De amikor valaki rögtön megmondja hogy nem akar találkozni, az első beszélgetés során leráz arra miért mondják egyesek, hogy be van sz*rva, nem mer találkozni?
Én erről beszélek!
Két külön dolog.

"De sokkal több van, hogy VELE nem akar találkozni, mással, aki tetszik azzal igen.
És az ilyenekre miért verik rá egyesek, hogy nem mer találkozni?
Mintha gyáva lenne pedig közben csak vannak elvárásai, igényes?"
Itt az ígérgetősekre gondolnak nagy részben, meg akik hitegetnek.
Megérti az ember ha képcsere után azt mondja a másik, hogy bocsi de mást keresek, vagy még válaszra sem méltat utána, vagy letilt azt is tudom mit jelent.
"De amikor valaki rögtön megmondja hogy nem akar találkozni, az első beszélgetés során leráz arra miért mondják egyesek, hogy be van sz*rva, nem mer találkozni?"
Mármint úgy kezdi a beszélgetést, hogy ő bizony nem akar találkozni, de azért ismerkedj, beszélgess vele?
Minek?
Az ilyenre én nem azt mondom, hogy be van sz-rva, csak az ilyennek megírom, hogy bocsi, de nem egymást keressük akkor.
És itt nem azért vágom be a durcit, hogy mennyire kár mert nem húzhatom a farkamra, és sem dugok mindenkivel, de ha a pandémiától eltekintünk, akkor elhívnám egy kávéra, ahol beszélgethetünk, megismerhetjük egymást, de ez még semmire sem kötelez senkit.
Sok ilyen randim volt, szerintem ez korrekt, egy 1 órás randin személyesen többet lehet beszélgetni, és kiderül az is, hogy megvan-e a szikra, mint hetekig levelezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!