Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim 

válasza:

Nemrég egy kamarazenésszel próbáltam ismerkedni, egyébként itt írtam neki választ,de a kérdésből nem jött le,hogy művészlélek.
Jól induló beszélgetés, sőt telefonszámcsere, konkrét találkozás időpontja,de az " általános " forgatókönyv szerint a találkozás előtt egy nappal eltűnt.
Telefont nem veszi fel, sms-re, emailre nem válaszol.
Nem hinném, hogy kamus, inkább álmodozó ,aki nem biztos abban sem, amit tud...
Sajnáltam, mert tényleg nagyon intelligens és kedves férfi....
De ez van, tudomásul vettem.
2/8 anonim 

válasza:

Művészeti iskolákban, egyetemeken. Igazából ennyi ötletem van. Személy szerint én is művészeti iskolába járok, meg tanultam 6 évig zeneiskolában, de nem nevezném magamat művészléleknek 😂
3/8 anonim 

válasza:

1-es lehet hogy éppen elutazott "müvészkedni" ... Majd visszatér ..
5/8 anonim 

válasza:

Művész mozi, Művész kávézó, Művész színház
6/8 anonim 

válasza:

Akárcsak a második válasz írója, én is művészeti területen tevékenykedem, azzal foglalkozom. De hogy a kedves Kérdezőnek mit jelentenek a "művészlélek melegek", azt csak ő tudná pontosabban meghatározni.
7/8 anonim 

válasza:

Mindenesetre érdekes fétised van XD
Egyébként meg:jelen. Én festő vagyok, kultúrsznob és költészet-rajongó.
32/f
8/8 anonim 

válasza:

Én értelek.Nem vad,kedves,és nagyon érzékeny.Nem a szex a mindene,de
amikor szexel isteni vele.Becézgetés simogatás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!