Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti nem szoktatok irigyek lenni, mikor egy jól kinéző meleg párt láttok az interneten, társkeresőn, vagy bárhol?
Egyébként a kérdés nagyon elment a külsőség irányába. A kérdező nem erre "irigy", de nem lep meg, hogy romeoland lakói erre élezik ki.
Két macis meg két vézna is lehet boldog egymással, kondi nélkül.
Én nem irigykedem. Én is szeretnék kapcsolatot, de ettől még nem fogok másra rossz szemmel nézni. Örülök ha ők legalább boldogok.
Azt meg nem értem, hogy miért küldözget neked a barátod képeket a párjával. Ez viszont engem is zavarna...
Érdekes ezek a válaszok:)
Mutasson már nekem valakit,aki 7 számjegyű összeget keres,és mellette jól is néz ki?
Most nem a vállalkozókra gondolok,akik helyett más dolgozik,hanem egy egyszerű mezei alkalmazottra.
Szerintem aki nagyon karrierista az pont,hogy a külsejére nem figyel.
A jó külső inkább szabadidő kérdése,mintsem pénzé.
Aki karrierista,és bizony a pénzt hajtja,az nem fog edzeni,hanem napi 12 órát dolgozik.
A hajnalban edzésről meg annyit,hogy a normális működéshez megfelelő mennyiségű alvás kell.
Szóval azzal,hosszabb távon csak rosszat csinálsz,ha nem alszol eleget,mellé meg még sportolsz is,nem fogja bírni a tested:)
Amúgy én itthon edzek,nincs sok pénzem,de sok a szabadidőm.
Autók,ruházkodás nem érdekel,saját lakásom meg már úgy sem lesz,olyan szinten elszálltak az ingatlanárak.
Amúgy nincsenek nagy igényeim,csak jól szeretném magam érezni a bőrömben.
Szerintem ez egy karrierista emberről nem mondható le,mert a drága ruhák nem a tested részei.
Amúgy ha belegondolok egy 4 műszakos gyári melósnak több szabadideje van,mint egy karrieristának.
2 nap otthon 2 nap meló,ezzel szemben a karrierista még szombaton is megy dolgozni:D
Egyébként kérdező,ezek csak felszínes dolgok,amiket látsz,közösségi oldalakon kirakat képek.
Nem egy ilyen párt ismerek,de mellette szépen félremennek:)
Ugyanazt csinálják,mint a heterók,kirakják a "tökéletes" életüket,ami közel sem olyan tökéletes,mint hiszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!