Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti nem szoktatok irigyek lenni, mikor egy jól kinéző meleg párt láttok az interneten, társkeresőn, vagy bárhol?
Ahha, de arra a részre már persze nem tudsz reagálni, hogy mindenki megtalálhatja a magának megfelelő mozgásformát.
Egyébként pedig csak kötekedsz.
Na meg nem esett még le hogy akármihez hozzászólsz mindig valakivel összetűzésbe kerülsz?
Aki akar az foglalkozik a fizikális egészségével. De akinek nincs ereje és ideje rá az nem az ő hibája.
Amúgyis. Arról nem én tehetek hogy egyesek nem képesek tudomásul venni, ha nekem más a véleményem. Ízlések és pofonok. És nem kerülök összetűzésbe. Az, hogy kifejtem a véleményemet nem az én hibám. Koronázatlan királyunk még nem vette el ezt a jogomat.
Kedves, 13-as! Nem mindenki akar kitörni és, ahogy mondtad 7 számjegyű összeget keresni havonta. Az angol őket (content-nek) hívja. Azaz megelégedett azzal amije van és nem akar többet. Sokan vannak így. Magamból kiindulva nem edzenék ilyen parkokban, mert egyrészt egyedül elveszne a motivációm és nem akarom hogy emberek bámuljanak. Plusz beszólogassanak az izomagyak.
Kedves, utolsó! Ha ez nekem szólt: nem vagyok igénytelen. És óvodapedagógus szeretnék lenni mester képzésben, angol nyelv és dráma specializálóval plusz minimum öt nyelven szeretnék tanulni.
És 13-as: nem mindenki akar álom testet. Lehet te ott edzettél, de sokak nem tartják az életük részének ezt a dolgot. Attól még nem lusták. És az afrikaiakhoz: ők nem azzal fognak foglalkozni hogyan néznek ki. Először is a Maslow-piramis legelső szintjét akarják kielégíteni, azaz a fiziológiai szükségleteket.
Képzeld utolsó, de kertes házban élek. Plusz nem tanár akarok lenni, hanem óvodapedagógus. A kettő teljesen más. Mennyire imádom, hogy más a véleményem és rögtön én vagyok a rossz, mert hangot merészeltem adni neki.
Kedves, 16-os. Triviálisan letojom, hogy szeretnek-e vagy sem. Nem azért vagyok az oldalon. Tudtommal lehet (ne) véleményt nyilvánítani. De nem azt mokd amit egyesek hallani akarnak és én vagyok a rossz. 😏😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!