Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti nem szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti nem szoktatok irigyek lenni, mikor egy jól kinéző meleg párt láttok az interneten, társkeresőn, vagy bárhol?

Figyelt kérdés
Nekem egy ismerősöm, akivel csak barátok vagyunk, ő szokta küldözgetni a közös képeiket a barátjával. És olyankor nagyon irigy vagyok. Nem szerelmes vagyok belé, csak irigykedek, mert ő boldog valakivel, és én szingli vagyok. De ha a planetRomeon is egy párt látok keresgélni, vagy a Grindren, akkor elfog az irigység, sőt mostanában ha egy filmben vagy bárhol máshol látok egy meleg párt, akkor irigykedni kezdek.

2021. aug. 6. 10:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%

Ahha, de arra a részre már persze nem tudsz reagálni, hogy mindenki megtalálhatja a magának megfelelő mozgásformát.

Egyébként pedig csak kötekedsz.

Na meg nem esett még le hogy akármihez hozzászólsz mindig valakivel összetűzésbe kerülsz?

2021. aug. 6. 13:19
 12/38 anonim ***** válasza:
48%

Aki akar az foglalkozik a fizikális egészségével. De akinek nincs ereje és ideje rá az nem az ő hibája.

Amúgyis. Arról nem én tehetek hogy egyesek nem képesek tudomásul venni, ha nekem más a véleményem. Ízlések és pofonok. És nem kerülök összetűzésbe. Az, hogy kifejtem a véleményemet nem az én hibám. Koronázatlan királyunk még nem vette el ezt a jogomat.

2021. aug. 6. 13:25
 13/38 anonim ***** válasza:
68%
6-os..Szegény sorból jöttem...Angliában is dolgoztam farmon,itthon gyárban..Kölcsöngepen tanultam..De elvégeztem egy IT diplomát és az ingyen parkokban meg otthon vasrúddal edzettem..Nem akarásnak nyögés a vége..Valaki 10 év után azért gyári munkás még mert kib.szott lusta s nem akar semmit tenni az életéért..Rengeteg ilyet láttam..Hogy ő fáradt a munka után..Én is az voltam,de tanultam még hajnalban és edzettem...Én azóta 7 szamjegyet keresek,ő még mindig szart..Napjainkban Magyarországon sokkal könnyebb kitartással felküzdeni magunkat a középosztályba mint mondjuk a világ másik szegény 80%-án..Jaj munka után fáradt vagy de sajnállak..Angliában dolgoztam olyan afrikaival ahol a gyerekek napi!! 2x15 km gyalogoltak az iskolába..Majd a vizet is úgy hordták s dolgozniuk is kellett..Ha nekik mentek akkor szégyen hogy egyesek a gyári munkára fogják hogy lusták kitörni..
2021. aug. 6. 13:32
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
Lusta,igénytelen meleg nekem sem kell..Mit kezdjek egy olyan emberrel akinek semmilyen karrier vagy életcélja nincs..
2021. aug. 6. 13:33
 15/38 anonim ***** válasza:
76%

Kedves, 13-as! Nem mindenki akar kitörni és, ahogy mondtad 7 számjegyű összeget keresni havonta. Az angol őket (content-nek) hívja. Azaz megelégedett azzal amije van és nem akar többet. Sokan vannak így. Magamból kiindulva nem edzenék ilyen parkokban, mert egyrészt egyedül elveszne a motivációm és nem akarom hogy emberek bámuljanak. Plusz beszólogassanak az izomagyak.

Kedves, utolsó! Ha ez nekem szólt: nem vagyok igénytelen. És óvodapedagógus szeretnék lenni mester képzésben, angol nyelv és dráma specializálóval plusz minimum öt nyelven szeretnék tanulni.

És 13-as: nem mindenki akar álom testet. Lehet te ott edzettél, de sokak nem tartják az életük részének ezt a dolgot. Attól még nem lusták. És az afrikaiakhoz: ők nem azzal fognak foglalkozni hogyan néznek ki. Először is a Maslow-piramis legelső szintjét akarják kielégíteni, azaz a fiziológiai szükségleteket.

2021. aug. 6. 13:40
 16/38 anonim ***** válasza:
44%
Franish, nem veszed észre hogy itt tényleg nem szeret senki?
2021. aug. 6. 13:48
 17/38 anonim ***** válasza:
44%
Képzeld nem egy afrikai van aki a piramis 3.-4. szintjét is célnak tekinti..S ezzel szemben egy demokráciában felnőtt ember akinek egy kis kitartással megvan elég a 2-3. szint is több mint szánalmas..Az ilyen hogy lehetne jó tanàr..Milyen példát mutatna?Hogy legyél középszerű?Kössz de ha valaha is örökbe fogadnék gyereket akkor olyan tanárhoz küldeném aki inspirálja. AMÚGY itthon is van rájuk egy szó:Panelproli...Sírnak hogy nincsenek megfizetve,de tenni nem tesznek érte..
2021. aug. 6. 13:49
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
A 4es vagyok, csakugyan irodapatkány, viszont a munkaidőm rugalmas, ami azt jelenti hogy 8-21 óráig ha a határidők betartása fontos :D mégis találok időt hétvégén vagy mondjuk reggel 6:30-7:30
2021. aug. 6. 13:49
 19/38 anonim ***** válasza:
80%

Képzeld utolsó, de kertes házban élek. Plusz nem tanár akarok lenni, hanem óvodapedagógus. A kettő teljesen más. Mennyire imádom, hogy más a véleményem és rögtön én vagyok a rossz, mert hangot merészeltem adni neki.

Kedves, 16-os. Triviálisan letojom, hogy szeretnek-e vagy sem. Nem azért vagyok az oldalon. Tudtommal lehet (ne) véleményt nyilvánítani. De nem azt mokd amit egyesek hallani akarnak és én vagyok a rossz. 😏😏

2021. aug. 6. 13:53
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Mármint a 17-esnek szólt a válaszom.
2021. aug. 6. 13:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!