Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti nem szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti nem szoktatok irigyek lenni, mikor egy jól kinéző meleg párt láttok az interneten, társkeresőn, vagy bárhol?

Figyelt kérdés
Nekem egy ismerősöm, akivel csak barátok vagyunk, ő szokta küldözgetni a közös képeiket a barátjával. És olyankor nagyon irigy vagyok. Nem szerelmes vagyok belé, csak irigykedek, mert ő boldog valakivel, és én szingli vagyok. De ha a planetRomeon is egy párt látok keresgélni, vagy a Grindren, akkor elfog az irigység, sőt mostanában ha egy filmben vagy bárhol máshol látok egy meleg párt, akkor irigykedni kezdek.

2021. aug. 6. 10:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
36%
nem, inkabb arra akinek 18 cm farka van
2021. aug. 6. 10:41
 2/38 anonim ***** válasza:
52%

Nem irigykedni kell, hanem tenni érte.

Normális képeket kirakni, eljárni kondiba, adni az öltözködésre stb.

2021. aug. 6. 11:26
 3/38 anonim ***** válasza:
79%
Kedves, kettes! Nem mindenki engedheti meg magának, hogy edzőterembe járjon. Ahhoz kell egy közepesen jó bevételi forrás. Mert kell az edzőteremhez egy étrend is, ami havonta +20/30ezer forint kiadás. És a magyar társadalom nem engedheti meg magának. És nem is kellenek ezek ha az ember jól érzi magát a bőrében.
2021. aug. 6. 11:40
 4/38 anonim ***** válasza:
80%
Lehet ingyen is jól kinézni.. mindenütt vannak edzőparkok ahol saját testsúlyos edzéseket lehet tolni 0-24 bármikor ingyen. Alap húzódzkodás-tolódzkodás emberformát ad bárkinek ha rászánja a heti 3x30-45 percet.:)
2021. aug. 6. 12:19
 5/38 anonim ***** válasza:
46%

De le lett pontozva.

Hát nem mindneki szerencses

17 cm is jó lenne haha

2021. aug. 6. 12:24
 6/38 anonim ***** válasza:
57%

Négyes. Vegyünk egy gyári munkást, aki délután ötig reggel hattól dolgozik: ő biztosan nem fog még munka után elmenni edzőparkba, mert jobb dolga is van ennél.

Ezek a dolgok az irodapatkányoknak (no offense) Lett kitalálva akik kettőkor és egykor végeznek és ülő munkát végez. Aki kemény fizikai munkát végez ő nem fog erre időt szánni, mert elfárad.

De ha el is kezdi akkor is kell egy egészséges étrend. És nem a magyar bérek lettek ehhez kitalálva. ;)

2021. aug. 6. 12:35
 7/38 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Franish!

Vannak Street workout pályák, otthon is végezhetőek saját testsúlyos gyakorlatok, illetve vannak gumiszalagok amik nem drágák, de akár egy kis spórolással kettlebellt is lehet venni.

2-es voltam

2021. aug. 6. 12:40
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én esetemet vesszük, akkor egy kettlebell nem lenne jó nekem (ha egyáltalán edzeni akarnék) mert a jobb kezemen nincsenek ujjaim és azáltal hogy egyik kezemre több súly nehezedne így szépen lassan tönkretenné a gerincemet. Tehát nekem külön edzés terv kéne, minimum szomatópedagógus javaslatát figyelembe véve.
2021. aug. 6. 12:47
 9/38 anonim ***** válasza:
89%

Franish, most minden bántás nélkül, de ez csak kötekedés a semmire amit csinálsz.

Ha valaki mozogni akár, akkor megtalálja a módját, és a számára megfelelő mozgásformát.

A fizikai munkásokra pedig annyit, hogy egy csomó jár kondizni.

2021. aug. 6. 12:53
 10/38 anonim ***** válasza:
84%
Én nem kötekedek. Én alapból ilyen vagyok, hogy minden eshetőségre figyel.
2021. aug. 6. 13:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!