Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van akkor ha a Házasodna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha a Házasodna a gazda műsorban az egyik gazda meleg és ehhez mérten keres párt?

Figyelt kérdés
Engedélyezett a műsorban lánynak nányt keresni? Férfinak férfit? Mert a gazdákat úgy keresik meg facebook alapján, és ha nincs kiírva a szexualitása, akkor is felhívják őket. Onnan tudom hogy közeli ismerősömet is megkeresték, de ő azért nem vállalta mert nem szereti ha videózzák és nem fotogén alkat. Az jutott eszembe, hogy az LMBTQ társadalom is ugyanúgy végezhet fizikai munkát vagy lehet "gazda". Ha róluk kiderül, hogy a saját nemét keresi, elutasítják? Mert az RTL-en nem láttam melegeket még, és szerintem nagyon szűrik, de nem vagyok benne biztos.

2021. aug. 2. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez Magyarországon tilos lenne ez a jelenlegi törvények alapján. Illetve csak este 10 után (?) lenne leadható.

A német RTL-en volt már többször, hogy meleg gazda keresett párt.

2021. aug. 2. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg ez 18+os műsor lenne itthon.
2021. aug. 2. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden műsor legfontosabb célja a lehető magasabb nézettség elérése és emellett a (minőségi) szórakoztatás. A csatorna előzetesen felméri a társadalom várható reakcióit. Ha egy toleráns, nyitott országban nem okoz problémát egy meleg gazda megjelenítése este főműsoridőben, akkor műsorra kerülhet az adott személy. Pl. pár évvel ezelőtt a német "Bauer sucht Frau"-ban volt egy meleg gazda (Bauer Phillip) és ott semmi probléma nem volt ebből, sőt kifejezetten "szurkoltak neki" a nézők, hogy ő is megtalálja a párját. De ha pl. itthon nálunk azt mutatná a felmérés, hogy a magyar emberekben ez nemtetszést, elutasítottságot váltana ki a nézőkből, akkor nem vállalják be a meleg gazda szereplését, mert közfelháborodást váltana ki, nem néznék a műsort. Ha meg nem nézik a műsort, nincs reklámbevétele a csatornának. Szóval elvileg "engedélyezett" lenne meleg gazdákat szerepeltetni, csak kérdés, hogy melyik országban éri meg anyagilag, üzleti szempontból és hol nem. Egy melegellenesebb országban nyilván nem szerepeltetnek meleg karaktereket, mert az nem hoz nézettséget (és ezáltal pénzt).
2021. aug. 2. 14:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ne lehetne 18+ műsor, hisz már olyanok vannak benne, hogy első nap lefeküdnek kvázi idegenek. Gyerekek ide vagy oda, ez rosszabb példa, mintha egy nő keresne magának nőt és a műsor végéig tartják magukat, nem pedig állat módjára egymásnak esnek... Na értitek. Nincs logika.
2021. aug. 2. 14:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Upsz, tényleg, a törvény. Ezt el is felejtettem. :) Akkor mégsem engedélyezett.
2021. aug. 2. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Főműsoridőben nem adhatnák le,megosztaná a nézőket,ezért nem kockáztat egy csatorna sem.
2021. aug. 2. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez az idióta törvény miatt itt már 18+ -os lenne, ahogy az előttem lévők is írták.
2021. aug. 2. 15:28
 8/14 Béla211 ***** válasza:
100%

És csak este 10 útán leadható. De amúgy is ezt nem mernék beválalni. Hiszen a Coca-Cola reklámja miatt ahol egy meleg pár ölelkezet abból mekkora cirkusz csináltak. Ha ez a mostani törvény nem is tiltaná és főműsoridőben vettithetnék szerintem akkor sem vállalná be a csatorna.

Meg nem csak a csatorna nem vállalná, de szerintem itthon nagyon jelentkező se lenne aki ezt felmerné így kamerák előtt vállalni. Hiszen a gazda ezzel lehet ügyfeleket veszítene.

2021. aug. 2. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as ez igaz. Betehet a gazdaságnak és az eladásnak. :( Olyan szomorú ez az ország. Orbán tényleg csak egy g*ci.
2021. aug. 2. 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Zoli gazdában amúgy is van némi meleg hajlam.
2021. aug. 2. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!