Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párommal nyáron össze fogunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nyáron össze fogunk házasodni. Szeretnénk elmenni egy szafarira nászút gyanánt. Zambia szerintetek jó választás ? Annyira szép képeket láttunk róla .34f

Figyelt kérdés

#meleg #esküvő #Nászut
2021. jan. 7. 21:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
97%
Ja, ott imádni fognak titeket!
2021. jan. 7. 21:31
 2/42 anonim ***** válasza:
79%

Same-sex sexual activity is illegal for both males and females in Zambia.

[link]

2021. jan. 7. 21:33
 3/42 anonim ***** válasza:
97%

2-es vagyok. Az idézôjel lemaradt. Ha nem értenéd, lefordítom.

Az azonos nemûek között zajló szexuális aktivitás illegális Zambiában, mind a férfiak, mind a nôk esetében.

2021. jan. 7. 21:35
 4/42 anonim ***** válasza:
3%

3.-nak.

Igény itt is lenne rá! >:)

2021. jan. 7. 21:37
 5/42 DominikX ***** válasza:
100%
Nem ertrm, hogy a melegek miert mennek LMBTQ diszkriminatív helyekre. Nem elég, hogy a többi LMBTQ tagnak ott szar az élet, de még saját magatokat is nagyobb veszélybe sodorhatjátok.
2021. jan. 7. 21:48
 6/42 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 4-es, 3-as vagyok. Lehet, hogy egy kicsit félreérthetô, ahogy leírtam. Sajnos írásban nem jön át a hangsúly. A lényeg, hogy egyáltalán nem vagyok homofób, csak válaszoltam a kérdésre.

A kérdezônek pedig még hozzáfûzném (feltéve, ha nem troll a kérdés), hogy a Google jó barátod. ;)

2021. jan. 7. 21:51
 7/42 A kérdező kommentje:
Úristen, de ez a turistákra is vonatkozik? Mi nem vagyunk állampolgárok... és miért akarok menni? Mert egy Safari az álmom, basszus nem gondoltam, hogy ilyenekre kell rákeresni, mielőtt elmegyek nászútra, de mondom én magyar állampolgár vagyok, rám a magyar törvények vonatkoznak. Nem ?
2021. jan. 7. 21:55
 8/42 anonim ***** válasza:
64%
Trollkodik, volt már hasonló, "homárok Afrikába" kérdés.
2021. jan. 7. 21:56
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
azt se tudod, mi lesz nyáron. jelenleg vesztegzár van, ez javulhat is de lehet rosszabb is
2021. jan. 7. 21:56
 10/42 DominikX ***** válasza:
96%
#7 nem.. ha oda mész akkor azokat a törvényeket kell tisztelni. A turistákkal szoktak engedményeket tenni, de egy eleve homofób közegben erre nem biztos, hogy számíthatsz.
2021. jan. 7. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!