Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párommal nyáron össze fogunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nyáron össze fogunk házasodni. Szeretnénk elmenni egy szafarira nászút gyanánt. Zambia szerintetek jó választás ? Annyira szép képeket láttunk róla .34f

Figyelt kérdés

#meleg #esküvő #Nászut
2021. jan. 7. 21:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg ott kannibálok is vannak megdugnak, aztán megesznek.

Nem biztos hogy pont ebben a sorrendben.

2021. jan. 8. 18:57
 32/42 A kérdező kommentje:
Mond, mi olyan hihetetlen abban hogy szeretnék elmenni egy Safari ra? Nekem már nem lehetnek ilyen vágyaim? Tudod mennyi embernek vannak ilyen vágyai? Több kolléganőm volt és nagyon tetszett nekik, én is szeretnék.... Nem tudom ebben mi a hihetetlen de már unom. Felfogtam a veszélyeit! Nem vagyok hülye! De így is szeretném egyszer átélni.
2021. jan. 8. 19:00
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"egy dolgozó bekukucskált egy nyitott ablakon, és látta, hogy szexelnek"

Én ezt a dolgozót vetném börtönbe. Mi köze van ahhoz, hogy a szobában ki mit csinál? Ha egy hetero pár szexel, akkor meg nem szól a rendőrségnek, hanem nézelődik tovább? Legalább a 4 fal között had csináljon mindenki amit akar.

2021. jan. 8. 19:05
 34/42 anonim ***** válasza:
Nem javaslom..2 eve ment ki meleg ismerősöm Zambiába..Kitoloncolták..De a párját elitélték 8 évre..Azóta is kint van börtönben..
2021. jan. 8. 19:10
 35/42 anonim ***** válasza:
Meg fognak titeket ölni..D ti tudjátok..
2021. jan. 8. 19:25
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Na találtam megfelelő országot, ahova félelem nélkül utazhattok. Botswana-ban 2019-ben legalizálták a homoszexualitást, sőt diszkrimináció ellen védő törvények is be lettek vezetve. Szerintem amúgy még jobb safari hely, mint Zambia és ott aztán kukucskálhat a szállodai dolgozó, nem tehet semmit.
2021. jan. 8. 19:26
 37/42 anonim ***** válasza:
76%
Álmaid azok vannak, ja. Több is, úgy látszik. De ezek soha sem lesznek valóság, fogd már fel!
2021. jan. 8. 19:28
 38/42 anonim ***** válasza:
84%
#36 Ja, amúgy miért Zambia lett az eredeti cél? Egy csomó más ország is indít szafarikat.
2021. jan. 8. 21:58
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell mindenkit basztatni, meg oltogatni?

Remélem teljesül a vágyad, de én is inkább Botswanat javasolnám.

2021. jan. 8. 22:13
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal South Africa-ban is (magyarul nem jut eszembe a neve, de a fővárosa Cape Town) is Van safari és ott legális a melegházasság. Ergo ott semmiféle atrocitás nem érne benneteket.
2021. jan. 8. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!