Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet inezetés fiúkkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
Én tök sajnálom őket. Próbáltam kideríteni hogyan lehetne velük kapcsolatba kerülni, mert szívesen ismerkednék olyannal aki tényleg meleg, de senekije nincs, mert tuti rossz lehet:( Tud valaki ötletet adni.2021. júl. 29. 17:48
11/13 anonim válasza:
Szexualitás, homo kategória… van még kérdés??
12/13 anonim válasza:
Vicces. Ugyanezt én is kiírtam anno. Ugyanúgy letámadtak, mert el se tudják képzelni, hogy valaki átgondolja más helyzetét és megsajnálja, stb. Én egy riport után döntöttem, hogy szívesen megismernék egy srácot, emrt tuti jó lenne neki ha lenne vki akire számíthat.
13/13 A kérdező kommentje:
ez igy van / el se tudják képzelni,
Semmi Fogalmuk nincs
de Butaságot azt tudnak irni
Ha ö lenne abba a Helyzett ben biztos meg gondolná
Ballagas kor senki nincs mellete , jönn a Vizsga
kesz a suli val
Ki nyilik az ajto
az élet kapuja
Senki nem áll mellé
ha ezeket meg élte akkor máskép gondlokozna .
Ps: Egyedül az utcán semmi hátér melleted nem egy jo élet
azt janalom aki butaságot ir ,
egy hétre Probálja ki az Utcán aludni/ élni ,
nem szép dolog lenézni mast
inkább össze kellene fogni
Ne Fled soha nem tudod te mikor kerülsz bajba ,
lehet az akit lenéztél ö fog nekes segiteni ,
2021. júl. 31. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!