Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy barátkozási céllal visszamentem az oldalra ahol mi is megismerkedtünk? 19/f

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve járunk, és nem is akarok magamnak mást. Viszont régóta zavar, hogy meleges témákról nem tudok rajta kívül senkivel sem beszélni, mert minden haverom hetero, és senki se tudja rólam. Gondoltam, jó ötlet visszamenni az oldalra, ahol mi találkoztunk. A profilomat teljesen átalakítottam, hogy mindenki lássa, tényleg csak barátokat keresek magamnak. Egyedül az a baj, hogy ezt nyilván szeretném a tudtára adni, de nem tudom hogyan mondjam el neki. Félek, féltékeny, vagy szomorú lenne miatta, viszont mindenképp szeretnék magamnak meleg barátokat, akikkel el tudok járni iszogatni, városba, vbagy ilyesmi.
2018. ápr. 15. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem barátkozol csajokkal? Lehet, hogy sztereotípia, de én úgy hallottam, hogy a melegek könnyen kijönnek barátilag a hetero lányokkal, és szexuális dolgokról is tudnak beszélni, mert azonos az érdeklôdési körük. Bocs ha hülyeséget irtam
2018. ápr. 15. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el neki hogy barátkozási céllal visszamentél az oldalra ahol megismerkedtetek. Semmi baj nincs ezzel, én a helyében megérteném.
2018. ápr. 15. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
Mondd el neki őszintén és ennyi, ez a legegyenesebb út. Egyébként megértelek (és egyúttal az első hozzászólónak is adnám a választ), igenis jó és kell egy meleg barát, akivel minden ilyet meg lehet beszélni, nem elég hozzá a lány.
2018. ápr. 15. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mondd el neki. Ebben semmi rossz sincs. A meleg barátságban megvan az esélye, hogy az egyik fél többet akar. Ettől függetlenül teljesen megértelek. Középsuliban szinte csak lány barátaim voltak, de egyáltalán nem helyettesítenek egy meleg barátot. Legalábbis én nem tudtam volna úgy megnyílni egy lánynak, hiszen annyira nem lát bele a témába mint egy meleg.
2018. ápr. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!