Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiatal fiúval, pedig én már idősebb pasi vagyok. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mikulásra ezt kértem, de sajnos felébredtem reggel és a csizmában nem Ő állt ott sajnos. Valószínű csak álmodhattam akkor?2020. dec. 6. 06:44
1/17 anonim válasza:
Valószínű, hogy álmodtad, és ez a vágyálmod.
De azért ne búsulj :)
Nekem nem a Mikulás hozott fiatal srácot,nem is egy volt az életemben, de azt mondom, hogy bár egyiket se ismertem volna meg...
51 F
3/17 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon is igaza van!!!
2020. dec. 6. 09:25
4/17 anonim válasza:
Álmodj tovább.Én nem csak álmodok,hanem cselekszem.
6/17 anonim válasza:
Ez most miféle kérdés?
Csak el tudod dönteni, hogy megismerted-e vagy álmodtam, nemde?
7/17 anonim válasza:
Jövőre még meghúzhatod a mikulást, ha elég korán ébredsz.:D
8/17 anonim válasza:
És ki állt ott?
Tegyél érte ne álmodozz
9/17 anonim válasza:
Azt kérded hogyan tovább? Vetközz le térdelj a @kam elé és kezd el szivni :D
10/17 anonim válasza:
6-os vagyok.
Miért lettem lepontozva? Számomra nem egyértelmű a kérdés, mivel azt írja a kérdező, hogy megismerkedett valakivel, utána meg a leírásban azt írja, hogy nem ő állt előtte, és, hogy álmodta-e.
1-es válaszoló a sok fiatal is mondhatná, hogy bárcsak ne ismerték volna meg az idősebb házas pasikat, akik a feleség mellett, fiatal fiúkat akarnak döngetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!