Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi szükség van a Pride felvonu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szükség van a Pride felvonulása?

Figyelt kérdés

Mindenki szexuális érdeklődése a négy fal közé tartozik.

Ezzel azt hiszem egyet értünk.

Nincs szükség arra, hogy az utcán hírdessétek azt, hogy egymás neméhez vonzódtok.

Szerintem ez is elfogadható vélemény.

Szeressétek, támogassák egymást otthon,klubokban,egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán.

Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy azonos nemű felnőttek

(rosszabb esetben hiányos öltözetben) feltűnési viszketegségben szenvedő, felnőtt emberek kézenfogva vonulnak az utcán.

Legyetek már tekintettel másokra, ne csak önző módon csak önmagatokra gondoljatok!

Nem is értem, hogy a jelenlegi politikai hatalom miért nem tiltja be a Pride felvonulást?

#Mi szükség van a Pride-ra?
2021. júl. 24. 03:53
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Mi lenne melegek nélkül ezen a Földön?

Kihalna az emberiség ha ti nem lennétek.

Büszke vagyok rátok!

Ti fontos része vagytok a társadalomnak!

2021. júl. 27. 01:09
 42/44 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, te ugye büszke vagy rá, hogy ebben a többséghez tartozol?

Jó is az, ha van, akit le lehet nézni, és egyet lehet érteni a többiekkel... Az embernek, mint fajnak ez a legtipikusabb tulajdonsága: egyénként toleráns, de a nyájhoz tartozás vágya roppant erős, a megszilárdításának legalkalmasabb módja a másik csoportnak az ellenségként való kezelése.

Az erdei csimpánzok társadalma is ugyanilyen, ezt nem kell degradálásként érteni, hanem egyfajta fölmentésként: ösztönös ez a viselkedés.

2021. júl. 27. 06:40
 43/44 anonim ***** válasza:
69%

42!

Furcsa, hogy a szexualitás normális "művelését" a "nyájhoz tartozás vágya"-ként emlegeted! Ekkora idióta kijelentést rég olvastam!

És ezt melegként mondom!

2021. júl. 30. 00:39
 44/44 -remete- ***** válasza:
100%
Kedves 36 os ha meleg gyerekem bántod, hidd el neked nem lesz jó. ☝️🤬
2022. júl. 23. 03:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!