Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi szükség van a Pride felvonu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szükség van a Pride felvonulása?

Figyelt kérdés

Mindenki szexuális érdeklődése a négy fal közé tartozik.

Ezzel azt hiszem egyet értünk.

Nincs szükség arra, hogy az utcán hírdessétek azt, hogy egymás neméhez vonzódtok.

Szerintem ez is elfogadható vélemény.

Szeressétek, támogassák egymást otthon,klubokban,egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán.

Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy azonos nemű felnőttek

(rosszabb esetben hiányos öltözetben) feltűnési viszketegségben szenvedő, felnőtt emberek kézenfogva vonulnak az utcán.

Legyetek már tekintettel másokra, ne csak önző módon csak önmagatokra gondoljatok!

Nem is értem, hogy a jelenlegi politikai hatalom miért nem tiltja be a Pride felvonulást?

#Mi szükség van a Pride-ra?
2021. júl. 24. 03:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
19%

"Ha ez így van akkor a hetero se mondja nekem hogy pakolná meg a csajt, volt rá példa és nem érdekel, ugyanúgy mint téged a homoszex. ez is 4 fal közé tartozik.."

Ha nekem mondanád, hogy ne mondjam, tudomásul venném és nem mondanám. Ha én mondanám neked, hogy ne mondd ezt férfiakról, hisztiznél és homofóbnak tartanál.

2021. júl. 24. 08:00
 12/44 anonim ***** válasza:
8%
Azert hogy utána lehessen rajta csamcsogni, hogy jajj micsoda homofobok az eberek, mert enm tapsikoltak hozzá.
2021. júl. 24. 08:00
 13/44 anonim ***** válasza:
85%
#11 Nem hisztiznék elfogadnám, és amúgy sem szeretek beszélni szexuális dolgokról. Nem kellene általánosítani.
2021. júl. 24. 08:04
 14/44 anonim ***** válasza:
83%
"Szeressétek, támogassák egymást otthon, klubokban, egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán". A legjobb hogy hetero párok nyilvánosan nyalják, szinte már majdnem dugják egymást nyilvánosan. Mivel "Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy " ..hogyan kell mikor még nem érettek ehhez a felvilágosításhoz.
2021. júl. 24. 08:25
 15/44 anonim ***** válasza:
3%
Semmi szükség nincs rá, benézték a szervezők elég rendesen.
2021. júl. 24. 08:33
 16/44 anonim ***** válasza:
7%
#14 A hetero pároktól ez nem botránkoztatja meg az emberek többségét, és a gyerekekre sincs rossz hatással. Elhiszem, hogy neked jólesne, de ezt el kell fogadni. Nekem meg múltkor, amikor rám jött a szapora, jólesett volna az utcán elintézni, mégse tettem.
2021. júl. 24. 09:01
 17/44 steven95 ***** válasza:
74%

Nézhetjük mashogy is.

Megkülönböztetés/diszkrimináci, gyűlölet, jogi hátrány , verbális/fizikai megfélemlítés érhet mert meleg vagyok.

Szervezek egy tüntetést egy demokráciában, hogy felszólaljak mindezek ellen.

Eme tüntetésen valószínű, hogy 70% biztosan LMBTQ tag lenne. Hisz az jön el főképp aki érintett.

Na most van egy esény, egy LMBTQ csoport az úton, s ezt bármikor titulálhatják a homofóbok "tangában vonaglásnak". Tehát, ha lecserélném a Pride-ot nrvében és lényegében(?) mondjuk Alapjogok Menetére... rz lesz a baj.

Összefoglalva egy homofóbank nincs senkivel baja amíg a homofóbia célkeresztjében lévő emberek nem szólalnak fel. Szánalmas.

2021. júl. 24. 09:04
 18/44 anonim ***** válasza:
7%
Én nem értem mi szükség a pride dologra. De nem is zavar hogy vonulnak, azt csinálnak amit akarnak. De én pl csomó olyan dolgot csinálok, ami miatt ugyanúgy utálnának mint ha meleg lennék. De engem ez nem zavar, és a 4 fal közé való amit csinálok. Példák: női ruha, anál plug, erényöv, dominám van, aki nagyon gáz dolgokra kényszerít. Én biztos nem vonulnék fel sehol hogy ezt elfogadják. Semmi köze hozzá senkinek, nem kell tudniuk és kész.
2021. júl. 24. 09:38
 19/44 steven95 ***** válasza:
92%
#18 Lobotómiát végeztek rajtad? Nem azért vonulnak ,hogy análplug használatát fogadtassák el. A szexuális szokásaid ne keverd egy egyneműek monogám kapcsolatával vagy transzneműséggel, interszexualitással, ami letagadhatatlanul tényleg genetikai dolog. Helyetted is szégyenkezem.
2021. júl. 24. 10:49
 20/44 anonim ***** válasza:
6%

"Megkülönböztetés/diszkrimináci, gyűlölet, jogi hátrány , verbális/fizikai megfélemlítés érhet mert meleg vagyok."

A felsoroltak közül egyik sem ért senkit Magyarországon évtizedek óta azért, mert b_zi. Majd ha lesz ilyen, akkor talán lesz értelme vonulgatni a provokáción kívül is. Mondjuk ha lesz ilyen, azt pont ezekkel a provokációkkal fogjátok elérni.

2021. júl. 24. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!