Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szükség van a Pride felvonulása?
Mindenki szexuális érdeklődése a négy fal közé tartozik.
Ezzel azt hiszem egyet értünk.
Nincs szükség arra, hogy az utcán hírdessétek azt, hogy egymás neméhez vonzódtok.
Szerintem ez is elfogadható vélemény.
Szeressétek, támogassák egymást otthon,klubokban,egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán.
Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy azonos nemű felnőttek
(rosszabb esetben hiányos öltözetben) feltűnési viszketegségben szenvedő, felnőtt emberek kézenfogva vonulnak az utcán.
Legyetek már tekintettel másokra, ne csak önző módon csak önmagatokra gondoljatok!
Nem is értem, hogy a jelenlegi politikai hatalom miért nem tiltja be a Pride felvonulást?
8-as!
Végig sem olvastam a hülye hazugságaidat! Elég volt az első... Tudod, mi az, hogy élettársi kapcsolat (ha jól tudom ez a neve!). Éppen az ilyen esetekre vonatkozik! Még örökölhetsz is!!! Tudatlan fajankó! Ehez nem kell házasság! Ne hülyíts lécci senkit!
""Megkülönböztetés/diszkrimináci, gyűlölet, jogi hátrány , verbális/fizikai megfélemlítés érhet mert meleg vagyok."
A felsoroltak közül egyik sem ért senkit Magyarországon évtizedek óta azért, mert b_zi. Majd ha lesz ilyen, akkor talán lesz értelme vonulgatni a provokáción kívül is. Mondjuk ha lesz ilyen, azt pont ezekkel a provokációkkal fogjátok elérni."
Ezt azért látod így, mert nem vagy meleg.
Most írjam erre azt, hogy nincs olyan, ha egy nő elsétál az utcán, nem fogdossák, csapnak rá a seggére, vagy szexuális utalásokat sem tesznek nekik.
Mivel férfi vagyok ezt nem tapasztalom :D
Ennyi a te érvelésed, pedig amit fent írtam az is nagy mértékben jelen van.
Az megvan, hogy egy szivárványzászlót helyeztek ki az erkélyre és 3 pasas akarta emiatt rátörni az ajtót az albérlőre?
Az megvan, hogy egy szivárványos arcfestés miatt megpofoztak két lányt?
És még sorolhatnám, ezek csak az utóbbi időkben történtek.
“4falközé”
Mindig van a világon négy olyan fal amik közé esek, bárhol is vagyok a bolygón, ezt figyelembe véve egyetértek a kérdezővel.
Azért van szüksége, hogy kineveljük a következő meleg, biszex és trans nemzedéket.
Most 24 vagyok egyenlőre van elég, de kit fogok dugni amikor 40 leszek?
Fontos az utánpótlás nevelése, amit sajnos nehezebbé tett a pedofil tövény, de csak megoldjuk valahogy.
(Akinek nem egyértelmű ez csak egy vicc. Konkrétan arra építve, hogy milyen baromságoktól fél pár tudatlan ember)
Mindenki szexuális érdeklődése a négy fal közé tartozik.
Ezzel azt hiszem egyet értünk.
Nincs szükség arra, hogy az utcán hírdessétek azt, hogy az ellenkező nemhez vonzódtok.
Szerintem ez is elfogadható vélemény.
Szeressétek, támogassák egymást otthon,klubokban,egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán.
Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy különböző nemű felnőttek
(rosszabb esetben hiányos öltözetben) feltűnési viszketegségben szenvedő, felnőtt emberek kézenfogva vonulnak az utcán.
Legyetek már tekintettel másokra, ne csak önző módon csak önmagatokra gondoljatok!
Így már nem hangzik olyan jól mi. Megfogod a nejed kezét az utcán leköpnek megvernek, biztos tetszene.
Másik meg rohadjon meg és féljen egész életében szeretet mutatni a párja felé az utcán, mi? Az lenne a legjobb ha megdögölne igazából. Akkor nem kéne félni h leköhög és meleg leszel.
29# Barátnőd, feleséged akkor légyszi ne csókold meg még a kezét se fogd meg az utcán.
4 fal között tudtok kézen fogva sétálni.
Tartsátok a covid távolságot, még ha el is mulik a járvány hiszen a ti szerelmetek másra nem tartozik.
Ja és kerüljétek hogy gyerekek lássák ezt a pervez viselkedést, mert a végén baj lesz a fejlődésükkel!!!
(🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!