Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szükség van a Pride felvonulása?
Mindenki szexuális érdeklődése a négy fal közé tartozik.
Ezzel azt hiszem egyet értünk.
Nincs szükség arra, hogy az utcán hírdessétek azt, hogy egymás neméhez vonzódtok.
Szerintem ez is elfogadható vélemény.
Szeressétek, támogassák egymást otthon,klubokban,egyéb zárt szórakozó helyeken, de ne az utcán.
Semmi szükség arra, hogy kiskorú gyermekek azt lássák, hogy azonos nemű felnőttek
(rosszabb esetben hiányos öltözetben) feltűnési viszketegségben szenvedő, felnőtt emberek kézenfogva vonulnak az utcán.
Legyetek már tekintettel másokra, ne csak önző módon csak önmagatokra gondoljatok!
Nem is értem, hogy a jelenlegi politikai hatalom miért nem tiltja be a Pride felvonulást?
Emlékszem, mikor 10 éves voltam a tanító néni félrehívott természet ismeret óra után, ahol a nemváltó műtétekről tanultunk, és azt mondta "legyél már meleg, az tök menő". Én pedig mondtam, hogy "jó" és azóta is meleg vagyok.
¯\_(ツ)_/¯
Remélem, mindenki érti, hogy a #32 ironizált,
természetismeret órán semmiféle nemváltásról, műtétről nem esik szó, középiskolában sem, nemhogy negyedik-ötödik osztályban, serdületlen gyerekek számára,
nincs az a tanítónéni, aki ilyet mondana,
és persze nincs olyan gyerek, aki bármilyen javaslat, ajánlás hatására meleggé válna.
"Az megvan, hogy egy szivárványzászlót helyeztek ki az erkélyre és 3 pasas akarta emiatt rátörni az ajtót az albérlőre?"
Nagyon helyes.
"Az megvan, hogy egy szivárványos arcfestés miatt megpofoztak két lányt?"
És ez biztos így van, mert azt hazudták.
Egyébként meg mindkét eset azért történt (ha megtörtént egyáltalán), mert szándékosan provokálták az embereket, és nem önmagában azért, mert b_zik.
"Egyébként meg mindkét eset azért történt (ha megtörtént egyáltalán), mert szándékosan provokálták az embereket"
Szóval ha valaki elveszi a parkolóhelyem, vagy szarul parkol akkor jogom van ahhoz, hogy bedobjam féltéglával a szélvédőjét, mert provokált?
Bármilyen provokálásnál jogom van ilyen módon fellépni a másikkal szemben?
Köszi az infót.
"Szóval ha valaki elveszi a parkolóhelyem, vagy szarul parkol akkor jogom van ahhoz, hogy bedobjam féltéglával a szélvédőjét, mert provokált?"
Szándékosan érted félre, amit írtam? Nem írtam sehol, hogy a b_zit megverni akármilyen okból jogos. Gyengébbek kedvéért arra céloztam, hogy (továbbra is feltételezve, hogy igaz, amit a leszbikák hazudtak) önmagában a leszbikus mivoltuk miatt nem verték volna meg őket, ahhoz kellett a provokáció is. Már csak azért is, mert anélkül nem is tudták volna, hogy leszbikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!