Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen véleménnyel vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok a Budapest Pride-ról?

Figyelt kérdés
Hányszor voltatok ott? Milyennek gondoljátok?

2021. júl. 23. 22:46
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
8%
37 és 39-es vagyok.Kedves 38-as te vagy az igazán szélsőséges akik miatt mi tisztességes melegem is szívunk..A Pesti melegek mint ilyen magamutogató f.szfejek..
2021. júl. 26. 19:32
 42/54 steven95 ***** válasza:
79%

Kimentem egy egyszínű, feliratmentes pólóba, fekete táskával benne szendvics, volt rajtam egy szivárványszinű karkötő. 4 órát sétálva elbeszélgettem az ismerősökkel, adománygyüjtő dobozba adtam pénzt, így lett egy zászlónk amit lengettünk.

Neked ezek után egy beteg aberrált állat, magamutogató f.fej vagyok. Szerintem ítéljék meg ezt a hozzászólásodat olvasók.

Nem vagyok pesti. Hanem vettem a fáradságot és felhurcoltam a meleg seggem a fővárosba. És nem ám nyolc altalánost végzett vagyok akinek semmi más dolga nem akadt. Én mérnöki szakra jártam, kedves jogász "értelmiségi". Ha ennyire fontos a "státuszom" a hozzászólásom megítéléséhez.

Akkor sétálgass kézenfoga a 4 fal között a barátoddal és közben oktasd ki, jogtudor, hogy neketek, hogy is vannak egyenlő jogaitok.

2021. júl. 26. 21:21
 43/54 anonim ***** válasza:
20%

Van a foci. Valamikor sport volt. Ma üzlet, a látogatóik pedig nagy százalékban candálok.

Hasonló a meleg helyzet is, aki éjjel fiúval hál,(fiú) az meleg. Aki lánnyal(lány) az leszbi. Aki kinn veri a huppot a prideon, az bizu!

Heteroként nem jut eszembe verni a port, hogy hetero vagyok. Ha minden meleg férfi / nő előszedné az agyát, és orbán ellen használná, már rég nem lenne kérdés hogy baj-e hogyha valaki meleg.

2021. júl. 26. 21:28
 44/54 steven95 ***** válasza:
86%
Persze, hogy heteróként eszedbe se jut "verni a segged". Neked minden emberi jogod biztosítja a rendszer, te szegényke, hogy el kell viselned a hozzánk hasonlókat.
2021. júl. 26. 21:37
 45/54 anonim ***** válasza:
13%

Pride = buszkeseg. Melegnek, transznak, akarminek lenni nem buszkeseg. A szexualis identitas privat tema, nem a szemelyiseg resze, semmi ertelme ezert jutalmat vagy jogokat varni, vagy eppen budzkene lenni ra.

Jogokat ertelmesen, osszeszedetten is lehetne kovetelni, ehhez nem kene szivarvany, meztelen felvonulok, szoros honalju nok. Ezzel az ellenkezojet erik el az emberek, minel jobban az arcodba tolnak valamit, annal jobban taszit.

A melegekkel nincs bajom, se a transzokkal, ameddig nincs kiirva meg a Facebook biojaba is, mert az illeto szerint ezt mINDENKINEK tudnia kell rola,

2021. júl. 26. 22:09
 46/54 steven95 ***** válasza:
90%

A büszkeség az, hogy ebben a homofób világban sok év gyötrődés után mersz önmagad lenni. Sőt, marad erőd hogy a hozzád hasonlók mellett kiállj.

Kint voltam. Nem volt meztelen felvonuló. Hadd legyen annak szőrös a hónalja aki akarja. Minél több jogot vonnak meg, szégyenítenek meg, annál hangosabbak leszünk.

A hozzád hasonlókkal nincs bajom, ha nem lenne mániád kiírni folyton, hogy senkivel nincs bajod, de...

A szivárvány eme kontextusban a szerelem egyenlőséget, egyén identitas szabadságát szibolizálja, igazából téged is képvisel...

Mar bocs ha valaki facebook bioját nezed, akkor pont hogy kivancsi fáncsi vagy ilyenekre.

2021. júl. 26. 22:24
 47/54 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy tényleg voltak meztelenül vonulók valaki írt ilyet az előbb, én is láttam videóban :’D Csak gondolom elkapták őket.

Attól, hogy vonulnak SEMMIT nem fognak elérni, ez alap pszichológia, minél jobban hangsúlyozod, hogy másabb vagy (special snowflake), annál kevésbé fogsz jogokat, szolidaritást kapni. Ha meghúznák magukat a melegek és nem írnák ki mindenhova, nem raknának szivárványos FB képeket akkor tényleg lehetne hogy leülne a csend és lehetne beszélgetni a jogokról az értelmesebbjével. Én adnék melegeknek is gyereket. Kivéve annak, aki a PRIDE-on tűntet. Éretlen a nagy része sajnos és nagyon fiatal, azt sem tudják, pontosan miért és ki mellett akarnak kiállni.

Inkább az egyedülálló, magányos, vagy éppen depressziós emberekért lenne szükség mozgalomra, nem olyan párokért, akik direkt csókolóznak nyilvánosan, mert lázadni milyen kafa. Eddig is lehetett nyilvánosan csókolózni amúgy.

2021. júl. 26. 22:32
 48/54 anonim ***** válasza:
13%
Örülök, hogy a kommentekben egy csomó meleg is elítéli a pride-ot és a kirakatba tett szexualitást és polgárpukkasztást, legalább vannak még normálisok is :).
2021. júl. 26. 22:36
 49/54 anonim ***** válasza:
91%
Az egészet egy ördögi körnek látom. Mi magyarok imádjuk gyűlölni és elítélni a másikat, szóval itt ez erről szól szerintem. A heterók a melegeket szidják és a meleg közösség is kiveti magából a crossdressereket, transzikat példaként. Más országokban el vannak az emberek buliznak egy jót és kész. Nem kellene mindent túlgondolni.
2021. júl. 27. 18:42
 50/54 anonim ***** válasza:
16%
Melegként is minden normális jogom biztosítva van..Tele a fasz..m melegként attól hogy a meleg társadalom 2%-a miatt bélyegeznek meg minket..
2021. júl. 27. 23:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!