Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménnyel vagytok a Budapest Pride-ról?
Kimegyek. :)
Ha a Pride helyett máshogy állnék ki a politikai véleményemmel egy tüntetés keretében, ahol valószínűleg hozzám hasonlóakkal szólalnék fel, az egy homofób számára, ugyan úgy egy "vonaglás" lenne. Úgyhogy tökmindegy hogy Pride-nak vagy minek nevezzük az ilyen eseményt. Az fáj a homofóboknak, hogy ha felszólalunk a homofóbiából fakadó kirekesztés, gyűlölet, diszkrimináció, jogi hátrány ellen.
Orbán a fiára vigyázzon, és azt b@szogassa, a rendes emberek helyett!
De a legjobb, ha elmegy a francba!
Huh már bocsánat, de szerintem elromlott ez a "komment szekció"...
Mostanában divat homofóbnak lenni melegként, vagy micsoda?
Így fejezitek ki a mazoista hajlamaitokat, vagy én ezt nem értem? XDD
Én szinte teljesen egyetértek a #7-es válaszolóval, azon a részen kívül, amikor leírta, hogy gyűlöli a heterokat és nem kéne vezetői pozícióba lenniük. Mert igenis vannak normális hetero vezetők, csak nem ebben az országban! 😂😂
És a kérdésre válaszolva igenis baromira szükség van a Pride felvonulásra főleg ebben az időszakban, amikor a kormány erőszakkal próbálja ráerőltetni az egész magyar népre, hogy utálják a melegeket.
Például most szerintem teljesen fordítva ülnek a lovon, mert nem a "szexuális panda" a propaganda, hanem az, amit ők csinálnak, hogy telepakolnak minden nagyobb várost ezekkel az irritáló plakátokkal.
Melegként nagyon boldog vagyok, hogy kimentem. Nem vagyok olyan aki nem megy ki, de van homofóbagymosás utáni véleménye, mikor ott sem volt. (#26)
Szuper vidám emberek, szivárvány mindenütt, ria-ria-hungária:), csodálatos idő, elképesztő tömeg, szép befejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!