Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen véleménnyel vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok a Budapest Pride-ról?

Figyelt kérdés
Hányszor voltatok ott? Milyennek gondoljátok?

2021. júl. 23. 22:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 steven95 ***** válasza:
87%

Kimegyek. :)

Ha a Pride helyett máshogy állnék ki a politikai véleményemmel egy tüntetés keretében, ahol valószínűleg hozzám hasonlóakkal szólalnék fel, az egy homofób számára, ugyan úgy egy "vonaglás" lenne. Úgyhogy tökmindegy hogy Pride-nak vagy minek nevezzük az ilyen eseményt. Az fáj a homofóboknak, hogy ha felszólalunk a homofóbiából fakadó kirekesztés, gyűlölet, diszkrimináció, jogi hátrány ellen.

2021. júl. 24. 09:24
 22/54 anonim ***** válasza:
84%
#15-ös vagyok, a véleményemet leginkább a 17-es, 18-as, 20-as és a 20-es foglalja össze. Egyébként azért hoztam a riói karnevált, mert ott is "polgárpukkasztóan" öltözködnek, de egyébként a debreceni karnevál gyakorlatilag egy drag queen shownak is elmehet, ami nem baj. Egyébként nem tudom hogy hívják azt a magyar fesztivált, régen nagyobb népszerűsége volt, ami igazából egy durvább pride-nak is megfelelt, mivel nem egy "érdekes" fotót láttam, pl. szoptatnék táblás srác, meztelen nők is voltak, anno a Viva szponzorálta.
2021. júl. 24. 10:15
 23/54 anonim ***** válasza:
86%

Orbán a fiára vigyázzon, és azt b@szogassa, a rendes emberek helyett!

De a legjobb, ha elmegy a francba!

2021. júl. 24. 12:50
 24/54 anonim ***** válasza:
72%

Huh már bocsánat, de szerintem elromlott ez a "komment szekció"...

Mostanában divat homofóbnak lenni melegként, vagy micsoda?

Így fejezitek ki a mazoista hajlamaitokat, vagy én ezt nem értem? XDD

Én szinte teljesen egyetértek a #7-es válaszolóval, azon a részen kívül, amikor leírta, hogy gyűlöli a heterokat és nem kéne vezetői pozícióba lenniük. Mert igenis vannak normális hetero vezetők, csak nem ebben az országban! 😂😂

És a kérdésre válaszolva igenis baromira szükség van a Pride felvonulásra főleg ebben az időszakban, amikor a kormány erőszakkal próbálja ráerőltetni az egész magyar népre, hogy utálják a melegeket.

Például most szerintem teljesen fordítva ülnek a lovon, mert nem a "szexuális panda" a propaganda, hanem az, amit ők csinálnak, hogy telepakolnak minden nagyobb várost ezekkel az irritáló plakátokkal.

2021. júl. 24. 13:35
 25/54 anonim ***** válasza:
33%
Szükségtelen. Tiltani hülyeség, - egyszerűen elég csak hagyni, hogy magától elmaradjon a jelenség. Ez nagyjából azzal váltható ki, hogy alacsonyabb az érdeklődés a "rendezvény" irányába, mint amennyi érdeklődés plusz szaldósra hozza ki a szervezést. Kevés olyan bolondot találni manapság, aki tuti veszteségre szervez le bármit is. Előbb-utóbb ezek is odébb állnak. Az a legrosszabb, ha időről-időre habzó szájú gyökerek neki állnak köpködni, dobálni, minősíteni a felvonulókat, - idővel haza oldalognak a felvonulók maguktól is, ha nem érik el a kívánt hatást, mert közönség híján ráunnak az értelmét veszített vonulgatásra. Évről-évre bohóckodnak egy sort a város egyik szegletében, - nem a belvárosban, mert az csak még nagyobb ellenszenvet vált ki a miattuk korlátozott emberekből, - aztán haza mennek szépen, miután megveregették egymásnak és saját maguknak a vállait. Ennyi!
2021. júl. 24. 13:43
 26/54 anonim ***** válasza:
13%
Melegkén nagyon boldog vagyok hogy nem mentem ki..Ment a hangulatkeltés ezerrel..Meleg vagyok de sosem öltözködnék úgy mint pár aberrált vonuló...
2021. júl. 24. 20:55
 27/54 anonim ***** válasza:
15%
26-nak igaza van..Meleg jogász vagyok,s az ilyen heterok által sztárolt szar felvonulas miatt ég a pofám megint hétfőn majd..
2021. júl. 24. 21:28
 28/54 anonim ***** válasza:
23%

Budapesti prájd ien, rósz: [link] [link] [link] [link]

Budapest Parádé ien, lyo: [link] [link] [link] [link]

Igazából nincs különbség, mindkettő ugyanolyan, csak megmutattam pár hozzánemértőnek, hogy a Budapest Parádé sem másabb mielőtt pár kisebbségi komplexusos nekem jönne

2021. júl. 24. 21:34
 29/54 steven95 ***** válasza:
89%

Melegként nagyon boldog vagyok, hogy kimentem. Nem vagyok olyan aki nem megy ki, de van homofóbagymosás utáni véleménye, mikor ott sem volt. (#26)

Szuper vidám emberek, szivárvány mindenütt, ria-ria-hungária:), csodálatos idő, elképesztő tömeg, szép befejezés.

2021. júl. 24. 21:45
 30/54 anonim ***** válasza:
13%
Szintén értelmiségi meleg,kerülöm ezeket a rendezvényeket,s elítélem a túlzott feltünési viszketegséget..
2021. júl. 24. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!