Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen véleménnyel vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok a Budapest Pride-ról?

Figyelt kérdés
Hányszor voltatok ott? Milyennek gondoljátok?

2021. júl. 23. 22:46
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
55%
A 7-es kommentelő egy DK szavazó?Vagy egy agymosott Jobbikosok..Ennyire agresszív kirekesztő embert még nem láttam..Haver neked köztünk sincs keresnivalód..
2021. júl. 24. 00:18
 12/54 anonim ***** válasza:
50%
7!Mikor öltek meg az elmúlt években meleg embert?Ferdítesz..Ne keverd a nyugattal.
2021. júl. 24. 00:19
 13/54 A kérdező kommentje:
Higyjétek el, ha valakit sokszor inzultálnak, akkor egy idő után neki is elege lesz, és így reagál a dolgokra.
2021. júl. 24. 00:19
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elege lesz. De pont erre akartam rámutatni, hogy ha így gondolkodik akkor nem lesz jobb a másiknál. Így egyik gyűlölködésből átfordulunk a másikba, és nem jutunk sehova. Nem hiszem hogy ez lenne a cél (#10 voltam btw)
2021. júl. 24. 00:26
 15/54 anonim ***** válasza:
53%
Ennyiből betilthatnánk a riói karnevált is, de nem mert a gyülekezési jogon alapszik, csak a sok butthurted pestitévésnek fáj a tökük, mert nem tudnak leszbikkel édeshármasozni.
2021. júl. 24. 01:06
 16/54 anonim ***** válasza:
37%
Semmi szükség rá, semmi értelme. Csak magamutogatásra, hergelésre jó. Eleve buta, aki megszervezi, nem ért hozzá.
2021. júl. 24. 01:25
 17/54 anonim ***** válasza:
72%

Nekem van egy gyanúm, hogy ezek a felvonulások, már amilyen stílusban jellemző volt évekig (mostanság nem tudom, milyen), az LMBTQ kultúra lejáratásáról szól inkább, egyfajta SZTEREOTIPIÁT akarnak tévesen sugározni.

Tudjátok mi jut eszembe? A "meleg diszkó". Könyörgöm... attól még, hogy biszex vagyok, vagy ha meleg volnék, tetszhet nekem akármilyen zene. Ez is. Vagy más. Sőt, utálhatom is a meleg diszkót. De azért kitalálták, hoyy a diszkó zene egyik alstílusa a meleg diszkó. Biztos van ennek a stlíusnak valami története, de akkor is kissé sztereotipiára hajaz az is.

A meleg, bi és hetero emberek is sokfélék. Nem sztereotipek. Egy ilyen felvonuláson meg mintha beszervezett emberek majomkodnának, magamutogatóan. Legalábbis az a néhány feltűnőbb alak.

Láttátok a közvetítések során pár éve azt az affektáló barmot?? "EMMMáh vajjok, EMMMMMáh, mmmmpuhhsssz-hhmmpusssz"... Mindezt k#rvásan, pucsítva, affektálva, rubancosan puszit dobálva a levegőbe...

RETTENETES!

Amíg nem fedeztem fel a biszex énemet, huszonpár évesen, nem tudtam hova tenni. "Ilyenek volnának a melegek? Ez rettenetes lehet..." -gondoltam. Aztán ahogy kezdett benőni a fejem lágya, rájöttem, hogy ez egy KIRAKAT, egy sztereotípia beleégetése az emberekbe, a heterókba:

"hát, heterók, ilyen egy tipikus b#zi! Ilyen kis magamutogató! Affektál és direkt undorítóan rámenős! Na ezért utáljátok meg a b#zikat, ti heterók, jó? Mert ők ilyen alpáriak!"

Valami ilyesmit sugároz a szememben egy tipikus melegfelvonulás. Biszexként kikérem magamnak ezt a stílust egy felvonuláson! Főleg mert mi biszexek és melegek is sokfélék vagyunk! Nem sztereotípek.

El tudom képzelni fordított szituban... Heterofelvonulás, politikailag megszervezve: állig felfegyverkezett keménycsávók, egyik kézzel éljenezve, közben párzó bika jelleggel egy guminőt felett himbálózó alfahímek...

Ez épp oly buta sztereotipia volna.

2021. júl. 24. 01:50
 18/54 anonim ***** válasza:
96%
Akinek nem tetszik lehet menni a bekemenetre okt23-an. 🤷🏿‍♂️
2021. júl. 24. 07:23
 19/54 Endura ***** válasza:
78%
A 7-es 100% hogy nem meleg,csak egy magát melegnek kiadó hetero kis kamasz,aki így élvezi,hogy most pedig ő megmondta.Hát ha ettől sülsz el élvezd,hogy megmondtad!Én melegként soha nem gyűlöltem egy embertársamat sem azért,ami az ő saját véleménye,még akkor semm,ha ez a vélemény negatív.Hangsúlyozom saját véleményt és nem agymosás hatására kialakult véleményt.Mindenkinek tisztában kell lennie azzal,hogy nem vagyunk egyformák,nem szerethetjük,utálhatjuk mind ugyanazt,épp ez a különbözőség tesz egyedivé,vonzóvá vagy épp ellenkezőleg taszítóvá valakit.Viszont aki számodra vonzó,másból lehet,hogy épp az ellenkezőjét váltja ki és ez fordítva is igaz.Ahogy valaki valamikor nagy bölcsen megmondta:ne gyűlölj,szeress!Hidd el,te is jobban fogod érezni magad!
2021. júl. 24. 07:49
 20/54 anonim ***** válasza:
84%

A Pride pont az ilyen elképesztően provokatív és kirekesztő törvény miatt életképes és szükséges!

Nekem egy elmebeteg műkeresztény törpe ne pofázzon a nemiségembe, és semmilyen formában nem óhajtok az elvárásainak megfelelni!

2021. júl. 24. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!