Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen véleménnyel vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok a Budapest Pride-ról?

Figyelt kérdés
Hányszor voltatok ott? Milyennek gondoljátok?

2021. júl. 23. 22:46
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
25%
Én bi vagyok,s miattuk nem tudtam ma 50p alatt a Kálvinról az Astoriára eljutni...Így a szavazatom is változik..Nem fogok olyan pártra szavazni akik támogatják őket!
2021. júl. 24. 21:49
 32/54 anonim ***** válasza:
89%

Ha elfogadsz engem, én is elfogadlak téged!

Ketten erősebbek vagyunk.

Aki megoszt, az a jövő ellen "harcol" - az nem vezető, hanem egy ócska bunkó!

2021. júl. 25. 00:06
 33/54 anonim ***** válasza:
23%

3. kommentelő!

Nem gondolod, hogy a prájd hamarabb volt, mint a törvények? Nem gondolod, hogy a mostani törvények az LMBTQ-nyomulás ellen van?

2021. júl. 25. 04:43
 34/54 anonim ***** válasza:
89%

3 vagyok, 33.-nak:

1. Pride valóban volt korábban is, de a mostani fontosabb, mint a korábbiak.

2. Nem gondolom. Ezek a törvények nem elvi alapon születtek, hanem az indulatok felgerjesztésével szavazatokat akar szerezni figyelmet akar elterelni a kormánypárt. (Fundan, autópályák koncessziós szándéka, az állami vagyon alapítványokba való "kimentése", gyalázatos járványkezelés, a járványkezelés alatti beszerzések lopásai stb. stb. eléggé megtépázták a tekintélyüket.Ja és az azóta bejött megfigyelési botrány csak erősíti ezt a szándékot.) Mintha csak azt mondanák, hogy a "mi" melegjeink rendes melegek, a többi viszont ellenség.

2021. júl. 25. 15:07
 35/54 anonim ***** válasza:
32%
Meleg vagyok s nem tartom normálisnak a felvonulást..
2021. júl. 25. 19:49
 36/54 steven95 ***** válasza:
78%
Meleg vagyok, és marha jó volt. Normális emberek, teljesen normálisan viselkedtek. Őszintén: 3 órát beszélgettünk egy séta közben. Borzasztó szörnyűségeket vizionálhattok, de vidám emberek hihetetlenül jó érzést nyújtó elfogadó közössége.
2021. júl. 25. 22:32
 37/54 anonim ***** válasza:
24%
Meleg vagyok,s betiltanám,akkor nem basztatna minket senki...A párommal a 4 fal között élem az életem
2021. júl. 26. 00:26
 38/54 steven95 ***** válasza:
41%
#37 Adok egy tippet. Szűnj meg és akkor tényleg nem basztatna senki. Valaki nem elégszik meg a 4 fal közötti ürgelukkal, amit kiharcoltál magadnak.
2021. júl. 26. 02:43
 39/54 anonim ***** válasza:
17%
38-as arra értettem hogy normális értelmiségikent nem fogom buksinak öltözni...Bocs de meleg jogász vagyok.Ha te meg szereted mutogatni magad akkor éld ki máshol..Beteg aberrált állat vagy te nem meleg...
2021. júl. 26. 19:30
 40/54 anonim ***** válasza:
73%
En leszbikus vagyok,de nem járok ilyen rendezvényekre..Bátran fogom a párom kezét,sosem szóltak meg,mindenhol támogatnak a barátaim..Sosem ért atrocitás..Pár szélsőséges liberális miatt van csak balhé,amúgy a magyar társadalmat pont nem zavarja..Abban meg az előttem szólónak igaza van hogy se hetero se meleg ne nyalja ,falja magát az utcán..Legyen már bennünk tartás..
2021. júl. 26. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!