Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van meleg ismerősöd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meleg ismerősöd?

Figyelt kérdés

A csapból is ez folyik.

Van ilyen ismerősöd?

Másként bansz vele, vagy nézel rá?

Elhívod ugyan úgy valahova?

#ismerős #Meleg, bisex, transi #Hogy kezeled
2021. júl. 21. 14:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezekre mit irhatnek, nem szabadna így féltem em kérdéseket....

Nekem is van pár ismerősöm és lehet utalni érte, de engem taszít a dolog.

Sajnos, ha a saját családtag megtagad valakit ezért az már szerintem is durva.

2021. júl. 21. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan meleg ismerősöd is, akit jobban ismersz, csak nem tudod róla(titkolja). Mindenkinek van, még családban is. Sztereotípia, hogy látszik, egyébként is egy hetero nem ezzel foglalkozik, hogy ki homi vagy nem. Nőket nézik, nem férfiakat(ha nem, akkor gond van).
2021. júl. 21. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha meg azon gondolkodsz, hogy mit csinálnak egymással, az már megint a te hibád. Talán nem kéne fantáziálgatni. Erről is mindenki maga tehet. Meg sok a látens b*zi. Abból is annyi van, mint a bűn. Nagyon sok homofob az és az utalkozassal bizonygattyák a környezetüknek, hogy ők hetero. Egy szellemileg ép, egészséges ember nem foglalkozik homikkal(másokkal sem). Szóval aki másokon csamcsog, utalkozik, irigykedik, az pontosan tudja, hogy saját magával van a legnagyobb problémája. Szakember segít, ha annyira nem megy megoldani a saját problémákat, de mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa és gyerekessége, ha más emberekkel foglalkozik.
2021. júl. 21. 19:29
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem konkrétan mással foglalkozunk, csak most tényleg ez a téma megy.

2021. júl. 21. 19:38
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Ezt köszönd a kormánynak. Migrans most nincs, helyette lett egy új célpont. Végre át kéne látni a dolgokon. Gyűlölet politika látom, hogy nagyon működik. Magyar társadalom mentális egészsége botrány. Egyébként meg persze, hogy erről van szó, mert felháborító. Bár sz*rok már rég bele ennek az országnak a jövőjébe. Így úgy is csak elüldöznek mindenkit. Jól is teszik, egyébként mindenki menne, ha megtapasztalná, hogy mi van máshol. Persze, ahhoz nyelvet is kéne tanulni. De senki nem vágyna vissza Európa toplistas mentális betegek, öngyilkosok, alkoholisták, stb országába. Talán nem csukott szemmel kéne járni. Képzeld, annyi ember otthagyta az egészségügyet most, hogy mindenkit felvesznek egészségügyi egyetemekre, felvételi eredménytől függetlenül. Nyilván majd szórják az embereket, de na. Ez egyébként nincs nyilvánosságra hozva, de ez most valós tény. Épeszű ember nem marad egy lélek romboló környezetben. Főleg, ha tapasztal mást máshonnan. Kéne is mindenkinek.
2021. júl. 21. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Én meleg vagyok, a családom eléggé homofób, szerencsére nem vagyok feminim meleg. Ha az lennék akkor eléggé szívás lenne ebben a családban, már most is az úgy hogy azt hallgatom naponta hogy “ki kell ezeket a bu*ikat irtani". Nem hiszem hogy sokáig fen marad ez a törvény, mégis eu fellépett Magyarország ellen így muszáj lesz visszavonni, mert ha nem akkor Magyarországot nem támogatja többé a EU, ami rossz politikusok számára mert ezt a egész dolgot a pénz miatt csinálják. Sajnálom azokat a embereket akik rosszabb helyzetben vannak mint én, most már nem csak pár ember mutassa ki velünk szembe a utálatát hanem a egész állam is támogatja ezeket a berögzült csőlátású embeteket. Költözés a egyetlen normális opció, minden normális ember számára akik nem a szexualitás alapján döntik el hogyan viselkednek egy másik emberi lényhe, plusz ez a ország nem tisztel senkit, ez a egész csak a pénz és státusz harc.
2021. júl. 22. 00:15
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Olyan nincs aki fel is vallaja hogy meleg, csak olyan akirol azt beszelik masok.

Eloben egy olyan meleggel talalkoztam csak akirol biztosra tudtam hogy meleg mert egy ferfival elt egyutt.

2021. júl. 22. 00:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok.

Csak hogy tisztázzuk nekem semmi bajom a sztereotípikus melegekkel. Beismerem fére érthető lehetet amit írtam szóval azért írtam azt hogy „halisten nem vagyok feminim meleg" mert ha az lennék akkor még jobban utálkozna a családom meg mások. Amúgy semmi bajom velük Csak nekik nehezebb.

2021. júl. 22. 19:58
 19/20 A kérdező kommentje:
16-os én értettem elsőre is és sajnálom. Biztos nem egyszerű a helyzeted. :/
2021. júl. 24. 23:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
16 os vagyok. Csak azért egészítettem ki mert írt nekem valaki privát üzenetet, és úgy láttam abból a üzenetből hogy ez nem mindenkinek volt érthető.
2021. júl. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!