Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősöd, akiről véletlenül tudtad meg, hogy meleg vagy bi? Hogy tudtad meg?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 01:30
1/11 anonim válasza:
Igen van,egyik haverom öccsét egy tàrskeresőn ismertem fel!
2/11 anonim válasza:
Tinderen egy pár fiút suliból meg a környékről, de nem ért egyik sem meglepetésként.
3/11 anonim válasza:
Tarskereson láttam egy srácot a faluból akiről nem is sejtettem hogy homo lenne
De ez már több mint 10 éve volt
4/11 anonim válasza:
Volt osztálytársam izmos öccse. Tagadta de farokképet küldött meg az emailje is a vezetéknevéből.. amúgy végül megdugtam csak fél évre rá
6/11 anonim válasza:
Mivel heteró vagyok, ezért csak kíváncsiságból néztem fel a PlanetRomeora, ahol teljesen véletlenül találtam meg a szomszéd fiút (akiről nem is sejtettem volna, hogy meleg!)
7/11 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy leszopott egy srác. Majd fél évre rá találkoztunk. Kiderült hogy a srác a munkatársam öccse. :D Több szempontból volt para.
1. A srác 17 éves én 30
2. Rólam senki nem tudja.
De jófej volt a srác. Úgy tett mintha nem ismerne majd megkérdezte mikor szophat le újra :D
8/11 anonim válasza:
Ja bocsi azt kihagytam hogy ezt persze nem nyíltan. Amúgy a story 2 éve volt. :D
9/11 anonim válasza:
Romeon véletlenül belebotlottam. A profilképének az egyik olyan képet töltötte fel, amit kiposztolt face-re is előtte (nem arckép). De nem történt köztünk semmi.
10/11 anonim válasza:
egy munkatársamat találtam meg egy melegeknek szoló hírdetésben, azóta kicsit jobban megnézem zuhanyzás közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!