Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meleg ismerősöd?
A csapból is ez folyik.
Van ilyen ismerősöd?
Másként bansz vele, vagy nézel rá?
Elhívod ugyan úgy valahova?
Az ilyen arrogancia nem vet jó fényt rátok...
Van, és semmiben nem viszonyulok hozzá másképp. Ill. igyekszem jelezni, hogy elfogadom.
#2, ne kezd a kötekedést, még mindig mi vagyunk többen, és amúgy igen, tényleg a csapból is ez a téma folyik, meg persze a rasszizmus, de ez az egész világ gondja, nem az enyém
válaszom a kérdésre, igen van langyi ismerősöm, ugyan úgy bánok vele, mint a haverjaimmal, jófej a srác, nem játsza meg magát, tudja, hogy illik viselkedni más emberek társaságában, és egyszer sem hozta fel a homo témát, aminek örülök, ő még a normálisabb fajtába tartozik, a másik végletről inkább ne is beszéljünk, ha a legtöbb meleg ember olyan lenne, mint ő, akkor szerintem nem lenne ekkora utálat egyes emberek részéről felétek
Van egy falubeli meleg pasi.
Néhány éve baromi nagy havazás volt, és elakadtunk a közeli városban a barátnőmmel, mikor jöttünk haza a suliból. Na, akkor az a pasi mentett meg minket az állomáson. Nekem akkor még olyan telefonom volt, amin nem volt internet, de neki már okostelója volt, így tudott szállodát keresni.
Nagyon hálás vagyok érte, lehet hogy más simán ott hagyott volna, és akkor még csak 14 voltam és béna, a barátnőm meg még nálam is szerencsétlenebb, úgyhogy nem volt nagy segítség.
Amúgy nem beszélünk egymással, de mással se beszélek a faluból mondjuk. :)
Nincs
Egyébként hetero vagyok, de a 2-esnek igaza van.
Meleg vagyok, volt jó pár haver aki lekoccolt, de az nem igazán bánt.
Inkább hogy a rokonok anyámat apámat is másképp látják, most a helyzet meg egyre rosszabb.
Szóval az fájt hogy rokoni szálak szakadtak meg,és tényleg Viktor hazugság kapányától egyre szarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!