Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit tegyek,Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek,Ti mit csinálnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok 24 évesen,de sosem azzal volt problémám, hogy találjak valakit. Mégis a tapasztalat és önbizalom hiánya miatt mindig önszabotáltam magamat és utolsó pillanatban visszahátráltam. Mindig azt feltételezik rólam hogy tapasztalt vagyok miközben még csak ki sem próbáltam magamat. Tartok attól hogy csalódást okozok másoknak.

2021. júl. 20. 19:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Annyi idős van aki 24 év akattiakra is izgul.

Bar nem pedok, de nem veszik észre sokszor magukat.

2021. júl. 21. 11:05
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj kérdező. Én 30 évesen vagyok szűz. És azt hiszem, nagyobb problémám van, mint neked. De legalább akkora. Úgy értem, én nem a szexuális tapasztalatlanság és önbizalomhiány miatt nem voltam még senkivel. Belső lelki gátlások bonyolult rendszere. Az egész személyem meglehetősen furcsa.

Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem feltétlenül vagy ezzel egyedül, pláne nem 24 évesen! És mint már előttem is írták, sokan kifejezetten szívesen "segítenek" a kezdőknek, minden rossz szándék és kihasználás nélkül is! (Persze oda kell figyelni, hogy a megfelelő személy legyen a "mentor".) Ahogy átfutottam a társkeresőt, gazdag a "kínálat", szinte bárki bármire találhat partnert.

Ha valóban nem az a gond, hogy találj valakit, akkor a megoldás nagyon egyszerű. Találj valakit, aki hozzád hasonló helyzetben van, vagy aki szívesen "beavat". Ehhez azonban először is kell egy elhatározás. Megértem, hogy ezt nehéz meglépni, hiszen én talán még nagyobb falat emeltem magam elé. Egy olyan ember, aki őszintén érdeklődik irántad és vágyik rád, segíthet megkönnyíteni a gátlások lebontását.

Persze az is lehet, hogy még nem állsz készen, lehet, hogy kell még pár év. Van, aki szerint már elkéstél (1 válaszoló), és van aki szerint egyáltalán nem (sok válaszoló). Utóbbiakhoz csatlakozom. A kérdésen magam is sokat gondolkoztam a saját vonatkozásomban. Szerintem még nekem is van pár évem. Szóval ne aggódj!

Gondold át a fentieket, találd meg a megfelelő társat, és engedd, hogy megtörténjen, ha vágysz rá! Mi rossz történhet? Két felnőtt ember szabad akaratából azt csinál egymással, amit akar! És ha rosszul sikerül és megbánod? Na és, még sosem bántál meg semmit? Abból lehet tanulni. De egy rossz élményből sem kell általánosítani, mert sok múlik a partneren és a körülményeken is.

Abban igaza van az elsőnek, hogy az elvesztegetett éveket nem kapod vissza. Vagy ahogy egy elismert író mondta: "Húsz év múlva sokkal jobban fogod bánni azt, amit nem tettél meg, mint azt, amit megtettél."

Szóval vágj bele! Mindenki átesett ezen a nehézségen, de nemsokára már csak emlék lesz a bizonytalanságod!

2021. júl. 21. 19:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, kiegészítés.

"Tartok attól hogy csalódást okozok másoknak."

Tudod, a fent említett gátlásaim általánosságban és mindenre kiterjedően ebből az alapgondolatból fakadnak. Mégis azt mondom, nem szabad ezt túlzásba vinni. És ha csalódást okozol, akkor mi lesz? Semmi! És mi van, ha inkább ő okoz majd csalódást?

És mi van, ha azzal okozol, sokkal nagyobb(!) csalódást neki, ha elutasítod, visszalépsz?

Persze, pont én mondom ezeket, mikor én sem tudom magamat erről meggyőzni. Más lehet, hogy meg tudna. Úgyhogy hagyd, hogy most én és a többi válaszoló győzzön meg téged erről! Hiszen hozzánk hasonló ember lesz az, aki majd áttöri a falat, és ő ugyanezt fogja gondolni! Ne félj!

2021. júl. 21. 19:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A 22- es hozzászólónak minden tekintetben gratulálok.

Nagyon jól leírt,összefoglalt és főleg, emberi hozzászólás, amit sok embernek jó lenne megszívelni, mindkét oldalon !

Sok ilyen nézetű ember kellene ...

2021. júl. 21. 19:20
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez nalam is. De amennyi szenny ember van, en neha nem is sajnalom, hogy meg nem voltam egyutt senkivel. Tudod el nem cserelnem egy olyannal ezt a helyzetet aki pl minden nap massal csinalja:D
2021. júl. 21. 19:21
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, a "szenny " embereknek áll ma a világ.

A normális pedig nem is mer próbálkozni, vagy előbújni....

2021. júl. 21. 19:24
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
A 25-26-os hozzászólások elbizonytalanítóak. Nem vonom kétségbe a mögöttes tapasztalatokat, de a legváratlanabb pillanatban bukkanhat fel egy legkevésbé "szenny" ember. Tudom, tapasztaltam. Szóval nem szabad feladni.
2021. júl. 21. 19:28
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27-es, remelem igazad lesz! :)
2021. júl. 21. 19:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
27-es ezt hogy érted ? akkor neked volt ilyen? hogy rossz időszakodban találkoztál kedves emberekkel?
2021. júl. 21. 20:08
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem is egyszer. És úgy, hogy nem kerestem őket. Talán bevonzottam őket a hangulatommal. Igazából ők találtak meg.
2021. júl. 21. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!