Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek,Ti mit csinálnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?
Elment a vonat...kidobtál egy majdnem évtizednyi időt a nagy ideák miatt.
Biztos, hogy nagyon sok csalódást fogsz másoknak okozni, és ez nagyon nagy baj. És ami a még nagyobb: csak te tehetsz róla.
Ez van. Okosabb, ha nem lépsz már ki a piacra, mindenkinek jobb. A legszebb éveidnek annyi.
Így jártál, akkor is, ha szembenézel vele, meg akkor is, ha nem.
F, 42
Nem vagyok szexfüggő. Realista vagyok. Ami nem megy 17-18 évesen és nem megy 24 évesen sem, az nem fog menni 30-asként sem.
Az ilyenek olyan tökéletességre vágynak, ami a világon nincs. Ennyi. És méginkább nehéz lesz velük, az idővel a személyiségünk rugalmatlanabbá válik. Igen, a nőké is.
az első
Kérdező 1-esre ne hallgass. Nem százas szegény.
Amugy meg ne szégyelld, hogy még szűz vagy. Egyáltalán nem szégyen. Nyugodtan ismerkedj. Ami fontos, ha alakul egy partner, vagy valaki, légy vele őszinte. Mond el neki, még kezdő vagy. Hidd el nem lesz belőle baj. Én személy szerint nagyon ellennék egy kezdő fiúval. Élvezném, hogy taníthatom.
:-))
Persze, itt szóban ezt mondod. Ez az oldal bármit kibír.
Sok sikert, én egy percet nem szánnék rá az időmből. Meg rád sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!