Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit tegyek,Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek,Ti mit csinálnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok 24 évesen,de sosem azzal volt problémám, hogy találjak valakit. Mégis a tapasztalat és önbizalom hiánya miatt mindig önszabotáltam magamat és utolsó pillanatban visszahátráltam. Mindig azt feltételezik rólam hogy tapasztalt vagyok miközben még csak ki sem próbáltam magamat. Tartok attól hogy csalódást okozok másoknak.

2021. júl. 20. 19:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
6%

Elment a vonat...kidobtál egy majdnem évtizednyi időt a nagy ideák miatt.

Biztos, hogy nagyon sok csalódást fogsz másoknak okozni, és ez nagyon nagy baj. És ami a még nagyobb: csak te tehetsz róla.

Ez van. Okosabb, ha nem lépsz már ki a piacra, mindenkinek jobb. A legszebb éveidnek annyi.

Így jártál, akkor is, ha szembenézel vele, meg akkor is, ha nem.

F, 42

2021. júl. 20. 19:46
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülye szexfuggokre ne hallgass, mint az 1-es. Legyél őszinte. Nem szégyen, hogy nem voltál még mással, de így raparazva nem leszel felszabadult. Szakembertől is kerhetsz segítséget.
2021. júl. 20. 19:51
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz rá, és akkor menni fog minden.
2021. júl. 20. 19:51
 4/33 A kérdező kommentje:
😥Most megnyugodtam😥
2021. júl. 20. 19:54
 5/33 anonim ***** válasza:
5%

Nem vagyok szexfüggő. Realista vagyok. Ami nem megy 17-18 évesen és nem megy 24 évesen sem, az nem fog menni 30-asként sem.

Az ilyenek olyan tökéletességre vágynak, ami a világon nincs. Ennyi. És méginkább nehéz lesz velük, az idővel a személyiségünk rugalmatlanabbá válik. Igen, a nőké is.

az első

2021. júl. 20. 19:54
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Oké, inkább te is keress pszichológust kedves 1-es, mert hülye vagy. De igazából te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz, de ne csodald, hogy egyedül vagy, mint a kisujjad.
2021. júl. 20. 19:57
 7/33 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagyok egyedül:-) Feleség+ fiatalabb szerető. Rohadtul tudom, miről beszélek. Igen, egy szemét állat vagyok, de az utolsó porcikámig realista.
2021. júl. 20. 20:00
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább fekszek le egy olyannal, aki 24 évesen még szűz, mint egy olyannal, akinek 42 évesen ennyi esze van. :D
2021. júl. 20. 20:01
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 1-esre ne hallgass. Nem százas szegény.

Amugy meg ne szégyelld, hogy még szűz vagy. Egyáltalán nem szégyen. Nyugodtan ismerkedj. Ami fontos, ha alakul egy partner, vagy valaki, légy vele őszinte. Mond el neki, még kezdő vagy. Hidd el nem lesz belőle baj. Én személy szerint nagyon ellennék egy kezdő fiúval. Élvezném, hogy taníthatom.

2021. júl. 20. 20:04
 10/33 anonim ***** válasza:
0%

:-))

Persze, itt szóban ezt mondod. Ez az oldal bármit kibír.

Sok sikert, én egy percet nem szánnék rá az időmből. Meg rád sem.

2021. júl. 20. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!