Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit tegyek,Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek,Ti mit csinálnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok 24 évesen,de sosem azzal volt problémám, hogy találjak valakit. Mégis a tapasztalat és önbizalom hiánya miatt mindig önszabotáltam magamat és utolsó pillanatban visszahátráltam. Mindig azt feltételezik rólam hogy tapasztalt vagyok miközben még csak ki sem próbáltam magamat. Tartok attól hogy csalódást okozok másoknak.

2021. júl. 20. 19:41
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

*"hello darkness my old friend" a háttérben*

*sarokban zokog*

2021. júl. 20. 20:06
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy az első válaszoló nem adja fel, és még azért is küzd és küzd, hogy megmutassa a világnak, hogy mennyire alacsony szinten van :D
2021. júl. 20. 20:14
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

Nagyobb csalódást sose okozz másoknak, mint azzal,hogy szűz vagy !

Ez nem rossz pont, szerintem még 30 évesen sem.

Sokkal nagyobb csalódásokat és lelki gondokat okoznak egymásnak a "már nem szűz" emberek.

Sok sikert és ne hallgass a varjakra, hagy károgjanak....

2021. júl. 20. 20:16
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

"Egy percet nem szánnék rá az időmből. Meg rád sem."

Bocsi, de te ki a tököm vagy, hogy ilyen fontos a te időd? :D

Bár én meg is köszönném, hogy egy ilyen ember nem szán rám időt. :)

2021. júl. 20. 20:24
 15/33 anonim ***** válasza:
14%
Akkor imádjad. Ennyi van benned, semmi több. A véleményem meg hadd (és ne hagy) maradjon az enyém, Én így látom, adja ég, hogy tévedjek. Sajnos, még egyszer leírom, kedves 12-es, sajnos nem fogok.
2021. júl. 20. 20:26
 16/33 anonim ***** válasza:
98%
Elég sok megoldás lehetséges. Az egyik hogy eljutsz a csók, a ruhán keresztüli "előizgatás" fáziság és tudatosítod magadban, hogy na azé' is férfi leszek és megpróbálom. A másik, hogy kapcsolatban történik a dolog (olyankor toleránsabbak a nők) s erőt veszel magadon "bevallod" a félénkséged és segíteni fog oldódni a partnered. A harmadik hogy bedobsz 1-2 felest előtte (nem túl sokat, mert annak a potenciál látja kárát). A negyedik... és így tovább. Sok sikert, semmi para :)
2021. júl. 20. 21:12
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
1-es. Ha már csalod a feleséged, akkor nagyon boldogtalan vagy. És nem csak az, hanem szélhámos is. Egyedül vagy, ezt te is tudod. ;) Ne legyél már arra büszke, hogy egy gyáva, hazug kisgyerek vagy. Nőjj fel és vállalj felelősséget. Egyébként hidd el, hogy még ennyid sem lesz hamarosan, de majd megtapasztalod. Jó magányt kívánok neked. Megérdemled.
2021. júl. 20. 23:31
 18/33 anonim ***** válasza:
8%

Húúú..de megijedtem......Jajj nekem!

az egyes

2021. júl. 20. 23:50
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

Azt kívánom, hogy mihamarab bukj le, feleségednek meg, hogy minél hamarabb sikerüljön tőled megszabadulni! Egy cinikus féreg vagy, ha még büszkélkedsz is a mentalitásoddal, ismeretlenség álarca mögé bújva!

2021. júl. 21. 05:41
 20/33 anonim ***** válasza:
95%
1-es, neked meg milyen bajod? Egy 24 évest hívsz öregnek? Te teljesen meg vagy veszve? Pedofil vagy, hogy a gyerekekre izgulsz vagy mi?
2021. júl. 21. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!