Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen coming outoltatok/bújtatok elő? És hogyan reagáltak rá?
20 évesen a szüleimnek. Jól fogadták szerencsére. Meg is lepődtem, de nyilván azért már sejtették. Én a coming out után azért magam alatt voltam, bár lehet, hogy ez normális. 1-2 hónap után elmúlt. Olyan rossz érzés volt a szüleim szemébe nézni, de mivel láttam, hogy semmi változás nem történt, ezért ez a rossz érzés elmúlt.
26/F
Először 16 évesen coming outoltam néhány barátomnak. Mind nagyon jól fogadták, és egyáltalán nem bántam meg, hogy elmondtam nekik.
Aztán a szüleimnek 17 évesen mondtam el, ők már nem fogadták túl jól, dehát tisztában voltam a nézeteikkel, illetve hogy mi forog kockán. Ennek ellenére nem volt olyan rossz a reakciójuk, mint amilyenre számítottam.
Ez első pár napban/hétben próbáltunk beszélni róla, de mivel annyira más volt az elképzelésünk erről a témáról, ezért már vagy 3 hónapja szóba se jött...
17/F
Én 7 éven keresztül álruhában voltam,tagadtam az érzéseim,saját magam.
Aztán történtek dolgok, ami végett arra az elhatározásra jutottam,hogy eleget cipeltem egyedül a saját terhem,nem ostorozhatom tovább magam és járhatok álca mögé bújva.
Így hát a szűkebb baráti körömnek és édesanyámnak elmondtam most május 7-én.
Barátok nagyon jól fogadták,anya lesokkolt és pár napig kerülve volt a téma,de most már megynyugodott ő is és abszolút támogat mindenben.
Tovább egyenlőre nem mentem,apám nehezebb dió lesz,de megfogadva a pszichológusom tanácsát ráérek és majd tudom, mikor minek van itt az ideje,nem kell semmit sem elsietni.
/22,f/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!