Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van/volt olyan tanár, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/volt olyan tanár, akinek coming outoltatok? Miért?

Figyelt kérdés

2020. szept. 21. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Igen (leírom, miért)
Nem
63 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2020. szept. 21. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Én csak gondolkodom rajta. Már nem tanít, de ő volt a leges legjobb fej tanárom, máig érdeklődik hogy mi van velem. És néha úgy érzem jó lenne öszintén elmondani neki, hogy tényleg mi van velem.
2020. szept. 21. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Van, 2 is. Beadandót kellett írni az előítéletes emberekről és a bántalmazásról. Így nem volt kérdés, hogy leírom a saját tapasztalataimat.
2020. szept. 21. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem akartam iskolai drámát.

Az egyetemen meg minden prof többé kevésbé szemétláda volt, és nem igazán volt köztünk olyan bizalmi viszony.

2020. szept. 21. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Dugtunk is..74 volt..de úgy birta..
2020. szept. 21. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt, érettségi előtt nem sokkal kérdezett rá. Nő volt amúgy irodalomtanár, az írásaimból gondolta (nem írok meleg dolgokról meg nem is nézek ki melegnek). Sokat jártunk össze egy-egy üdítőre éveken át. Ettől függetlenül az egyik legjobb tanárnőm volt.
2020. szept. 22. 16:49
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
6os ez mikori történet? Melyik városban történt?
2021. márc. 19. 19:57
 8/16 anonim válasza:
100%
7es... csak azt ne mond h ismered a 6ost? :D
2021. márc. 19. 23:05
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Az osztalyfonokomnek.

Szerelmes voltam az egyik osztalytarsamba, elmondtam neki (kozepiskola), nagyon nem fogadta jol a dolgot. Nem kurtolte szet az iskolaban, de mindenkinek feltunt, hogy az addigi jo kapcsolat hirtelen megszunt. Az osztalyfonok rakerdezett, elmondtam neki mi a helyzet (50 ev koruli no)

Ezutan a koszonesem sem fogadta. Hulye buta pics@

2021. márc. 20. 05:39
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Igen volt, de így rá évekkel később, már inkább mondom vicces emléknek.

12 éves voltam asszem, amikor kezdtem kapizsgálni, hogy a lányok felé húzok, és ennek a bebizonyítója egy akkori kistanár volt. Első nagy "szerelmemben" írtam neki egy szerelmeslevelecskét, amire nagyon buzgón vártam, hogx válaszol, de onnantól kezdve rám se nézett, viszont amikor hiányoztam kikürtölte az egész osztálynak. Hát mit ne mondjak elégge kínos volt, szégyeltem magam, hogy ilyen hülyeséget csináltam, oersze tagadtam az egészet, mint hétszentség 😂

21/LL

2021. márc. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!