Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt olyan tanár, akinek coming outoltatok? Miért?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 18:33
11/16 anonim válasza:
Művészeti gimibe jártam és a festés tanárom egy fiatalabb 25 éves elvont nő/lány volt. Imádtam mert nagyon bohó tudott lenni és sok közös témánk volt, azt is engedte, hogy tegezzük. Neki ez ilyen természetes volt, főleg művész közegben, egyszer még együtt is tindereztünk, kibeszéltük melyik pasi néz ki jól stb :D hiányzik is kicsit, jól elvoltunk.
12/16 anonim válasza:
Nem, de rájöttem, hogy a tanárom meleg.:( Nyilván nem mondom el senkinek, mert ez az állásába is kerülhetne.
Eléggé belezúgtam, szóval most jegelem magam, mert nő vagyok, ő meg férfi.:D
13/16 anonim válasza:
Szeretnék ilyen tanár lenni.
A bizalom miatt, míg valaki félreérti :)
14/16 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, így nem kell :)
Ezt javaslom nektek is.
15/16 A kérdező kommentje:
14 nem ez volt a kérdés, de kösz ezt a releváns hozzászólást :)
2022. máj. 2. 15:55
16/16 anonim válasza:
14~ Te sem választottad, hogy heteró legyél. Vagyis még születés előtt odafent igen, de ilyen viselkedéssel következő életben meleg leszel. Most megmondom előre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!