Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már kalandja egy iskolai dolgozóval?
Gondolok itt első sorban a tanáraitokra. De lehet igazgató,gondnok,bizti őr vagy akár takarító is.
+kérdés: Iskola területén történt valami?
Nekem volt, a kémiatanárral bújtam el egy kis időre a tornaszertárba.
Máig nem hiszem el.
AZTAROHADTELET
Huu azért ez durva főleg a tesiraktaros
Egy osztálytársam jött össze egy tanárral, heteró kapcsolatról van szó. Nyilvánosan csak az érettségi elött lehetett öket együtt látni, akkor meg már senki nem szólt bele a dologba.
Persze pletykaszinten sokan elítélték a dolgot, de többünknek (nekem is) érdektelen volt.
A gimiben volt egy "helyettesítö tanár", aki még csak föiskolás volt, de végsösoron gyakorlatra hozzánk volt kirendelve, ha helyettesíteni kellett valamelyik tanárt. Nagyon csinos fiú volt(legalábbis nekem tetszett, nem sok más lánynak sem) és miután nem volt nagy a korkülönbség, állati klasszul készített föl minket az érettségire. Rábeszéltem (naná, hogy én), hogy csinaljon nekünk szakkört. Ìgy idönként délután is a közelében lehettem. Rendkívül aktív voltam a tanulásban, csak, hogy a felfigyeljen rám..... Egyszer ö vetette be az ötletet, hogy az osztályunkkal elmenjünk kirándulni. Földrajz szakos volt a srác, a környezetismreti kirándulás pont képben volt. Hazafele ö volt az elsö, aki leszakadt a csapatól, mert olyan helyen lakott. Persze én is leszálltam a villamosról - mondván, hogy én is arrafele megyek -, és hazáig kísértem. Már az ö (bérelt)lakásához közeledvén említettem meg, hogy egy ilyen jó kirándulás után milyen jól fog esni egy forró fürdö. A kapuban felinvitált magához, és csinált nekem egy teli kád habfürdöt. Èppen, hogy csak beültem a kádba, amikor megjelent a fürdöszobában félig álló (gyönyörü) farokkal, és a leg természetesebb
módon közölte, hogy akkor most ö is beül a kádba. Megfordultam, és kértem, hogy mossa meg a hátamat. Utána követelte tölem a viszont hátmosást, ait én már túlteljesítettem, mert a mellét is simogattam(szappanoztam), egyre lejjeb és lejjebb, mígnem a dákójához értem. Azt is megmostam, és már nem volt kérdéses, hogy megyünk az ágyba. Nála is (nem)aludtam, mert egész éjjel szexeltünk.
Örök emlék marad, és dicsöség nekem, hogy volt bátorságom ráhajtani. Az érettségi után többet nem találkoztunk. Sajnos :-(
lehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!