Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, camin out-oltatok már fiúnak csak azért, mert az tetszett nektek?
Megláttatok egy fiút és annyira megtetszett, hogy nem bírtátok ki, hogy ezt ne mondjátok el neki. Ez akkor érdekes igazán, ha az a pasi egyáltalán nem látszott melegnek.
Hogyan fogadták? Volt, aki úgy fogadta, ahogyan nem számítottatok rá?
Elég sokszor, bár mindössze pár esetben mondtam el azt is, hogy be is jön. Az egyik ilyen azóta szóba se áll velem. Volt aki csak mosolygott és közölte hogy bocsi de nem kölcsönös a dolog. Volt aki közölte, hogy ő is meleg, de sajnos nem jöttem be neki. :(
De pl. a legutóbbi barátommal így jöttem össze, személyesen ismertük egymást és tetszettünk is, aztán addig terelte a témát míg bevallottam hogy igen az vagyok , erre ő is, és utána már könnyen jött hogy bejövünk egymásnak.
Egyébként legutóbb egy hete mondtam el egy srácnak akiről azt gondoltam az, küldött egy mosolygós fejet és azóta se tudom mi van... :D Főleg mert nem magyarázta meg, hogy most ezzel mit akar kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!