Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire undorító a magyar kormány?
Tehát ha én LMBTQ vagyok és mondjuk a szüleim bántanak,nem tudnak elfogadni ezért depressziós leszek stb...Ezért segítséget kérek egy pszichológustól,aki mégjobban azt fogja sugallni hogy ne fogadjam el magam.Tehát akkor inkább öljem meg magam,minthogy segítséget kérjek.Jézusom mi ez, észak-korea?
(Egyébként nem vagyok LMBTQ de szerintem ez egyáltalán nem számít.Sajnálom őket...)
Én olvastam a törvényt. Az más kérdés, hogy ezt egyesek hogyan értelmezik.
A „homoszexualitás és születési nemtől való eltérés megjelenítését és népszerűsítését” tiltja. Ezt annyi féle képpen lehet értelmezni, hogy arra tudják használni, amire csak akarják. Ha egy pszichológus arra buzdít, hogy fogadd el a melegséged, akkor az népszerűsítés? Ez jó kérdés, szerintem nem, a kormány szerint valószínűleg igen.
Így van.
Mi a megjelenítés?
Mi a népszerűsítés?
Amiről a kormány majd azt mondja hogy az.....
Vicc ez az egész.
Ismerősöm volt olaszba a gyerekével, mindenhol ott voltak a melegek kézenfogva, csókolózva a gyerek észre se vette.
32# A Fidesz mindig olyan törvényeket hoz, ami két utcával arrébb már más értelmet nyer...
Az a törvény, amit többféleképp lehet értelmezni, az nem törvény; le kell sz@rni!!!
A te elfogadásod szüleid által nem a kormánytól függ, annyi eszed lehetne... Nem Orbán a hibás amiatt!
Ha gondolod, írj privátban!
Orbán uszít!
Ezek a propagandisták maguktól még levegőt sem mernek venni: írásba kapják, hogy mit kell mondaniuk - az összes baromság Orbán beteg agyában fogant!!!
Akinek az agyában beteg gondolatok fogannak, az te vagy! Pszichológusod van? Ha igen, keresd fel őt, ha nincs, keress egyet!
Téged uszítanak a mindenféle csótányok, mostanában pedig a kapitány hangospeti, de a többit sem tudod kizárni életedből!
Orbán Grazba jár elmeorvoshoz!
Több elmeorvos meghülyült már tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!