Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ennyire undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire undorító a magyar kormány?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát ha én LMBTQ vagyok és mondjuk a szüleim bántanak,nem tudnak elfogadni ezért depressziós leszek stb...Ezért segítséget kérek egy pszichológustól,aki mégjobban azt fogja sugallni hogy ne fogadjam el magam.Tehát akkor inkább öljem meg magam,minthogy segítséget kérjek.Jézusom mi ez, észak-korea?

(Egyébként nem vagyok LMBTQ de szerintem ez egyáltalán nem számít.Sajnálom őket...)

2021. júl. 8. 17:57
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
#24 sajnálom amik veled történtek💞 Remélem tényleg minden jóra fog fordulni az életedben, nem érdemled meg azt a sok rosszat amit kapták csak azért, mert a saját nemedhez vonzódsz.Annyira sok gonosz és gyűlölködő ember van...
2021. júl. 8. 22:03
 22/39 anonim ***** válasza:
96%

24# Akármennyire is nehéz elhinni, az emberek és a tanárok nem a fidesz, valamint a fidesz se lesz örökké hatalmon.

Egy tanárnak továbbra is kötelessége a diákok útjának az egyengetése, aki eddig segített az ezután is fog.

2021. júl. 8. 23:19
 23/39 Lacás1976 ***** válasza:
93%
24 es együtt érzek veled.én is meleg vagyok 45 éves. Átéltem én is sok mindent.... Ha bármiről szetetnél beszélgetni vagy kérdezni, tényleg bármiről nyugodtan irj rám privátba. Mi melegek tartsunk össze főleg ezekbe a sötét időkben.
2021. júl. 9. 07:45
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

#19 "a melegség betegség"

Erről már tudományos konszenzus van évtizedek óta, hogy ez nem így van. A WHO már a 90-es években letörölte a betegségek listájáról. Az Amerikai Pszichológiai társaság 1973 óta nem tartja abnormálisnak a homoszexualitást. De te mezei ember létedre biztos jobban értesz hozzá:D

2021. júl. 9. 10:33
 25/39 anonim ***** válasza:
89%

21,22,23-as, köszi. :D

Ahogy írtam már elég jóo vagyok és egyre jobb. Szerintem nem lesz gond coming out-ig, az meg majd csak megoldódik valahogy.

2021. júl. 9. 15:55
 26/39 anonim ***** válasza:
96%
Azért undorító, mert egy idióta bakkecske a miniszterelnök!!!
2021. júl. 9. 22:15
 27/39 Lacás1976 ***** válasza:
78%
Azért sem értem ezt az egészet mert a melegek gazdaságilak szerintem egy igenis hasznos réteg. A többségünk nem keres rosszul, fizetjük az adót, megvesszük a ruhákat szépségápolási cuccokat.... Tehát élénkitjük a gazdaságot. ellentétben azokkal akik segélyen tengődnek ráadásul a segélyüket is részben mi termeljük ki.
2021. júl. 11. 15:17
 28/39 anonim ***** válasza:
3%

Miért hülye libernyák az, aki ilyen kérdéseknek bedől, illetve ilyen kérdésekkel riogat?

Miért nem vesz annyi fáradságot, hogy megnézze, mit tartalmaz a törvény? Csak nem azért, mert libernyák lóra ült? Vagy netám képtelen felfogni a szöveg értelmét?

A kérdező csak egy provokátor, aki hergelni akar! Mondom ezt melegként, aki a törvény minden szavával egyetért!

2021. aug. 26. 23:32
 29/39 steven95 ***** válasza:
83%
#28 Én érted nem álltam ki a pride-on, csak hogy kvittek legyünk.
2021. aug. 26. 23:37
 30/39 anonim ***** válasza:
7%
A bohócok felvonulásán? Azon nem is kell, hogy másokért állj ki! Ott elég a magamutogatás! Olyan, mint a május 1-jei felvonulás volt valamikor! Ha valaki nem jelenik meg, azt a libernyákok megvetik, mint annak idején tették a komcsik azokkal, akik "az elvtársak álljunk a sorba" jelszó mellett nem akartak egyesülni!! 😂😂🤣
2021. aug. 27. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!