Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire undorító a magyar kormány?
Tehát ha én LMBTQ vagyok és mondjuk a szüleim bántanak,nem tudnak elfogadni ezért depressziós leszek stb...Ezért segítséget kérek egy pszichológustól,aki mégjobban azt fogja sugallni hogy ne fogadjam el magam.Tehát akkor inkább öljem meg magam,minthogy segítséget kérjek.Jézusom mi ez, észak-korea?
(Egyébként nem vagyok LMBTQ de szerintem ez egyáltalán nem számít.Sajnálom őket...)
24# Akármennyire is nehéz elhinni, az emberek és a tanárok nem a fidesz, valamint a fidesz se lesz örökké hatalmon.
Egy tanárnak továbbra is kötelessége a diákok útjának az egyengetése, aki eddig segített az ezután is fog.
#19 "a melegség betegség"
Erről már tudományos konszenzus van évtizedek óta, hogy ez nem így van. A WHO már a 90-es években letörölte a betegségek listájáról. Az Amerikai Pszichológiai társaság 1973 óta nem tartja abnormálisnak a homoszexualitást. De te mezei ember létedre biztos jobban értesz hozzá:D
21,22,23-as, köszi. :D
Ahogy írtam már elég jóo vagyok és egyre jobb. Szerintem nem lesz gond coming out-ig, az meg majd csak megoldódik valahogy.
Miért hülye libernyák az, aki ilyen kérdéseknek bedől, illetve ilyen kérdésekkel riogat?
Miért nem vesz annyi fáradságot, hogy megnézze, mit tartalmaz a törvény? Csak nem azért, mert libernyák lóra ült? Vagy netám képtelen felfogni a szöveg értelmét?
A kérdező csak egy provokátor, aki hergelni akar! Mondom ezt melegként, aki a törvény minden szavával egyetért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!