Egyesek miért szeretnek elcsúfítani egy autóbelsőt egy undorító sportkormánnyal? Mégis mi jó abban?
Valószínűleg ugyan azért, mint amit a w124esekkel csinálnak.
Meg akarják ölni az autó lelkét. Pedig van pár olyan autó ami ezt nem érdemli meg.
Sajnos ezek az autók estek áldozatául ödönkééknek.
Én inkább azokat nem értem meg, akik unatkoznak, és szétkapják az autó elektromos rendszerét, kiszedik a műszerfalat, stb. aztán meg csodálkoznak, hogy semmi sem működik az autón már.
Olyankor megunják, és felteszik a használtautóra, hibákról nem szólnak, én meg megveszem, és szétbsz az ideg utána.
Nem biztos, hogy Tuner Jóska azért cserélte le a sportkormányt, mer' az olyan menő.
Adott az 1-es vagy 2-es Golf, benne a világ összes kilométere, ennek megfelelően el is használódott. Sajnos a kormány pont olyan alkatrész, amin jól látszik az autó kora, mert működés közben elég sűrűn szokta fogni a sofőr. Mikor már rojtosra kopott, jön az agyalás: hogy kellene ezt valahogy óccsóér' felújítani? Általában a felújítás akkor kerül elő témaként, mikor már annyira elnyűtte a paraszt a kormányt, hogy nincs mit megvarrni, megragasztani. Na de a rongyosra kopott, megfeketedett kormány nem maradhat, mert csúnya és a vevő sem fogja elhinni, hogy a német nyugdíjas mérnök, aki nyolcadik autóként, csak temetőbe járni használta a 2-es Golfot, 80.000 km alatt így leamortizálta a belső teret. Ki kell tehát cserélni a kormányt, de a gyári drága, az utángyártott meg rossz minőségű. Ekkor jön elő az univerzális megoldás: sportkormány! Óccsó is, új is, egyből rendben van vele az autó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!