Van e kereslet 2022-es gumiabroncsokra ? El lehet e adni egyáltalán a gyártástól kezdve 2-3 évre ? (garázsban tartott is van 2022-es és autómon is van alig használt gumim)
Figyelt kérdés
Garázsban tartottat nem is használtam csak megvettem és ott tároltam.ma 16:25
2/7 anonim 

válasza:

6-8 év után öregszik el az anyaga, akkor is, ha nincs használva. 2-3 évesen még simán el lehet adni.
3/7 A kérdező kommentje:
És ha nem garázsban tartom hanem a természetben kint ahol éri az időjárás akkor mennyi ? Kíváncsiságból kérdezem.
ma 17:04
5/7 anonim 

válasza:

2-3 éves gumiknál sokan járnak sokkal rosszabbakkal. El lehet adni, a kulcs, hogy megfelelő áron. Közel új árat senki nem fog értük adni. Pár tízezer forintért egy garnitúrát, főleg ha nem valami nagyon ritka méret, el fognak vinni.
6/7 anonim 

válasza:

Persze, kétszer ennyi idős gumi is simán eladható.
7/7 anonim 

válasza:

Mostanában kerestem téli gumit 2017-18- As gumikat simán árulják és nem is fillérekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!