Ha használt gumiabroncsot vesz az ember mikre érdemes figyelni?
Figyelt kérdés
20 éves Hondám most kapott még 2 év műszakit de a két hátsó gumi már nem biztos, hogy kibír két évet, újakat pedig már nem akarok rá venni. Soha nem vettem még használt gumikat, ezért kérdezném mikre érdemes ilyenkor figyelni.2020. okt. 21. 06:31
1/7 anonim válasza:
Át nézed hogy mekkora futó felület és vágás, szakadás ne legyen rajta.
2/7 anonim válasza:
Megnézed a DOT számot, abból kiderül mikor gyártották. 3 évestnél ne vegyél öregebbet. Utána a minta kopását, oldalfal állapotát kell még szemrevételezni.
3/7 anonim válasza:
Hol kapsz te 3 evnel nem oregebb hasznalt gumit? En mindig ilyen 8 eveseket kaptam meg 7..
4/7 anonim válasza:
Nehéz kifogni de nem lehetetlen. Én 100 hirdetést megnéztem mire találtam 2 éves használt gumit 7 mm-el féláron. Jofogas.hu
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Csak még egy apróság:
Az abroncsméret amire szükség lesz 185-60-R14
Ahogy elnéztem ez nem a laggyakrabban alkalmazott gumimlret... neten kevés van belőle, és a probléma:
10000 Ft - ért lehet venni ebben a méretben a újonnan a legolcsóbb kínai abroncsokból.
Ezzel szemben amiket haszáltan hirdetnek és tényleg olcsó az vagy nagyon régi 6-7+ éves, vagy ha pl 5 évesnél fiatalabb akkor mondjuk 7200 Ft darabja a 3 éves Matador abroncsnak...
Van ennek így értelme ha az új kínai 10000 Ft darabja ebben a méretben?
2020. okt. 25. 09:06
6/7 anonim válasza:
De most télit vagy nyárit szeretnél?
Tuti lenne picivel többért normálisabb gumi. pl Nexen
Nagyon gagyi kínait ne vegyél.
7/7 A kérdező kommentje:
Téli kellene mindenképpen!
2020. nov. 2. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!