Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy találhatok meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatok meg egy srácot akivel dugtam?

Figyelt kérdés
Szóval pár éve volt hogy akartam sráccal. Akkor találkoztam is egy sráccal. Megvannak a képei, e-mailje, mobilja, de se a mail nem él, se a mobilja. Szóval mit mondanátok mi a megoldás? Tegyem fela képét társkeresőre vagy mit?
2021. júl. 8. 13:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem gondolkozol értelmesen, és hidd el nem jogos a felháborodásod. Hülyeséget akarsz csinálni és attól, hogy ezzel az álságos modorossággal reagálsz a válaszokra attól nem lesz értelmesebb az, amire készülsz. Miért akarsz ennyire találkozni ezzel a sráccal? Ha továbbra is vágysz a fiú-fiú szexre, miért nem keresel valaki mást? Tényleg meg kell tanulnod elengedni az embereket. És ezt most jó szándékúan mondom, én is a magam kárán tanultam meg ezt.
2021. júl. 8. 15:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek vagy kedves kérdező(legalábbis fejben biztos). Tanuld meg felnőtt fejjel intézni a dolgokat. Szerinted, aki ilyet ír, hogy "Tegyem fel társkeresőre", azt hogyan lehet komolyan venni? Figyelj csináld, legalább kapsz egy jó nagy pofont az élettől. Meg is érdemled, ha ilyeneket csinálsz. Az agyad azért alakult ki, hogy azt néha használd is. Nem hisztizni kell itt, hanem átlátni a helyzetet. Ha nem tudsz valakit elengedni, akkor meg javaslom, hogy keress fel szakembert, mert ez nem normális.
2021. júl. 8. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többiek eddig azt írták le, hogy

1. a kép kirakása nagyon rossz ötlet

2. reménytelenül kicsi az esély, hogy megtaláld.

Valamikor nyilván elengedted őt és ő is elengedett téged. Nyilván ennek volt oka. Azóta eltelt valamennyi idő, lehet, a megszépítő messzeség most előhozta megint benned őt. De ő is változott, te is. Lehet, hogy ha ma találkoznátok, simán elmennétek egymás mellett. (De persze lehet, hogy nem.) Kicsit úgy érzem, az akkori önmagad keresed. Az viszont már a múlt, nincs meg sehol.

2021. júl. 8. 15:52
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

(13 folyt.)

Vámos Miklós egy műsorsorozata végén azt mondta, hogy "ha valami véget ér, abban az a jó, hogy helyet ad valami újnak". Keresd az újat! Hidd el, van olyan jó, mint a régi. :)

2021. júl. 8. 15:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod, hogy kb merre lakik? Vannak ismerősei, akikről beszélgetettetek? Én azt próbálnám elsősorban, hogy lakóhely alapján kérdeznék utána valakiknek appokon, akik a közelben élnek. Vagyis én legalább is nem venném rossz néven, ha valaki egy Tamásról érdeklődne a Romeon, megpróbálnék segíteni.
2021. júl. 8. 15:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Te bemondod hogy Földesi-Szabó TAmás vagy mit tudom én?"

Nem úgy keresek partnert, hogy "Most azonnal sz-pnék".

Nekem nem csak egy test kell, hanem maga az ember is, attól függetlenül, hogy csak szexkapcsolat lesz belőle, azért szeretem a másikat megismerni, ha már odáig eljutok, hogy be akarom kapni a farkát.

Igen, bemutatkozok, ahogy a másik ember is.

Ha már annyi bizalom van bennem, hogy a másik farkát bekapjam, akkor a nevem az miért legyen annyira intim, hogy ne áruljam el? :D

Melyikhez kell több bizalom?

Ha te is tudnád a nevét, akkor meg is találtad volna, másrészt meg az email cím, sokat elárul (csak akkor ha nem erre a célra hozott létre egy email címet).

De gyanítom, hogy még a keresztnevét sem tudod, pedig az is sokat segítene.

2021. júl. 8. 16:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező nem gondolja, hogy nem véletlenül tűnt el az illető szó nélkül? Ha érdekelnéd, vagy szeretne neked bármilyen teret hagyni, valszeg nem cserélte volna le a számát/e-mailjét stb. Lehet, hogy nem te voltál az oka, de ha meg is feledkezett neked szólni, hogy változtatott, akkor az nem véletlenül volt.
2021. nov. 7. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy engem keresel ?
2021. nov. 7. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem engedd el kevés esélye hogy megtalálod és annak is kevés hogy 1 alkalomnál akart többet
2021. nov. 8. 16:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Sajna évek múltán nem emlékszem valóban a nevére. Megjegyzem a többség nem is igazit mond ilyenkor.
2021. nov. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!