Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok meg egy srácot akivel dugtam?
Szerintem a többiek eddig azt írták le, hogy
1. a kép kirakása nagyon rossz ötlet
2. reménytelenül kicsi az esély, hogy megtaláld.
Valamikor nyilván elengedted őt és ő is elengedett téged. Nyilván ennek volt oka. Azóta eltelt valamennyi idő, lehet, a megszépítő messzeség most előhozta megint benned őt. De ő is változott, te is. Lehet, hogy ha ma találkoznátok, simán elmennétek egymás mellett. (De persze lehet, hogy nem.) Kicsit úgy érzem, az akkori önmagad keresed. Az viszont már a múlt, nincs meg sehol.
(13 folyt.)
Vámos Miklós egy műsorsorozata végén azt mondta, hogy "ha valami véget ér, abban az a jó, hogy helyet ad valami újnak". Keresd az újat! Hidd el, van olyan jó, mint a régi. :)
"Te bemondod hogy Földesi-Szabó TAmás vagy mit tudom én?"
Nem úgy keresek partnert, hogy "Most azonnal sz-pnék".
Nekem nem csak egy test kell, hanem maga az ember is, attól függetlenül, hogy csak szexkapcsolat lesz belőle, azért szeretem a másikat megismerni, ha már odáig eljutok, hogy be akarom kapni a farkát.
Igen, bemutatkozok, ahogy a másik ember is.
Ha már annyi bizalom van bennem, hogy a másik farkát bekapjam, akkor a nevem az miért legyen annyira intim, hogy ne áruljam el? :D
Melyikhez kell több bizalom?
Ha te is tudnád a nevét, akkor meg is találtad volna, másrészt meg az email cím, sokat elárul (csak akkor ha nem erre a célra hozott létre egy email címet).
De gyanítom, hogy még a keresztnevét sem tudod, pedig az is sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!