Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy találhatok meg egy srácot akit innen ismertem?
Még pár éve vele vesztettem el a szüzességem. Itt írt rám egy kérdésnél.
Egy csontos nagyon vékony talán 27 éves pasi volt. Sajnos azonban a régi gyakoris nickem jelszavára meg semmire nem emlékszem mert nem használtam. A régi telefonom automata belépett mert megjegyezte a jelszót így sose kellett beírnom de amúgy se nagyon léptem be utána.
Azon volt a Viberem is meg minden így a száma is. De elhagytam, így semmit nem tudok visszahozni hisz új számot vettem, stb.
Nagyon jó volt vele a szex és tök jókat mondott csak én voltam még talán éretlen.
Azóta elfogadtam magam és volt is pár partnerem de jó lenne találkozni vele újra. Szóval ha van ötlet azt köszönöm.
Cuki lenne megtalálni.
Jogos!
Én meséltem neki, hogy kosrazok. Illetve egy olyan lakásba voltunk aminek galériája volt. Első talin csak orál volt, meg smárltunk sokat.
A másodi találkozó 2 hónapra rá volt és egy másik lakásban nagy ággyal. Akkor az anál is megtörtént és nagyon jó volt. Csak ahogy az első után ezután is kiakadtam, hogy nem akarok meleg lenni.
Ezért eltűntem majd a nyáron barátnőm lett a nyár végén meg új számom de ezek már lényegtelenek.
Akkor jol sul el, ha megtalalod. Ugyertettem, amig megtalalod, joparan radugorhatnak valami kamuval egy jo szopasert.
Most, hogy meg az infokat is tolod magadrol, haat, na mindegy, sok sikert azert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!