Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatom meg a srácot?
Figyelt kérdés
Szegedről mentem Pest felé 18:45-kor IC-vel. Egy srác a 21-es kocsiban nagyon tetszett, és szerintem meleg volt. Hogy találhatnám meg? Azt hiszem, Kecskeméten szállt fel.2017. júl. 28. 21:22
2/4 anonim válasza:
Ülj ki a vasútállomásra ahol leszállt, és várd hátha látod felszállni egy Szegedi vonatra... jobb ötletem erre nincs. A vonatokon a helyjegyeket nem névreszólóan osztják, szóval.... tűt a szénakazalban ... Budapest meg... 2 milliós város + nap közben még legalább ennyi ember beingázik a városba... az ország 1/3-a ide tömörül...
3/4 masat4 válasza:
Néha én is voltam már így. Volt, hogy a srác is jelzett, de lépni nem mert egyikünk se... Jó lenne ilyenkor, ha lenne olyan oldal, ahol kiírhatánk ilyenkor hol, merre jártunk, kit láttunk, kit keresünk... hátha olykor egymásra találunk.
4/4 anonim válasza:
#3: volt egy ilyen oldal - [link] -, csak sajnos már nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!