Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szájbaélvezésnél nyelni kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájbaélvezésnél nyelni kell vagy mi a legjobb amit tehetsz?

Figyelt kérdés
Mert bár aktív vagyok de kipróbálom majd hogy milyen orálban a passzív szerep.
2021. júl. 4. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátomét lenyelem, ő az enyémet nem. Van, aki nem is szeret szopni, van, aki igen. A sajátom pl. nem szeretem. Az övét igen. Állítólag az íze függ attól, mit evett az illető előtte napokon át. Én ezt nem vettem észre. Nekem inkább kissé mintha kesernyés lenne. De a csokitorta ízét sem tudnám meghatározni így szövegesen. :)
2021. júl. 4. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom lenyelni alkalmi partnereknél. Még a hányinger is rámjön.

Ha már komolyabb érzelmek fűznek a másikhoz, akkor minden egyes cseppje élvezet, ahogy lenyelem.

2021. júl. 5. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Utána szart kell nyalni, nagyon jó együtt.
2021. júl. 7. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero nőként válaszolok, ha nem baj.

Én lenyelem, az egyszerűbb. Általában úgyis eléggé hátra megy a cucc, ott alig érzem az ízét. Ha kiköpném, akkor az egész szájüregemet kikenném vele, az egész nyelvemmel érezném a keserű ízét. Szóval szerintem jobb lenyelni, úgy nem érződik annyira az íze, de nem kötelező. Az első néhány szopásom során én sem nyeltem le. Először meg kellett szoknom azt, hogy a számmal orgazmust tudok okozni, és csak utána tudtam továbblépni, hogy le is nyeljem.

Elsőre nem lesz jó íze, szerintem keserű, de ez azt jelenti, hogy a partneremnek éppen örömet okoztam, és emiatt mégsem undorodom tőle. :)

(Ez csak poén, de azért a spermáért én megdolgoztam, az az enyém, úgyhogy lenyelem. :D )

Sok sikert az első szopásodhoz. :)

2021. júl. 13. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!