Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájbaélvezésnél nyelni kell vagy mi a legjobb amit tehetsz?
Én nem tudom lenyelni alkalmi partnereknél. Még a hányinger is rámjön.
Ha már komolyabb érzelmek fűznek a másikhoz, akkor minden egyes cseppje élvezet, ahogy lenyelem.
Én hetero nőként válaszolok, ha nem baj.
Én lenyelem, az egyszerűbb. Általában úgyis eléggé hátra megy a cucc, ott alig érzem az ízét. Ha kiköpném, akkor az egész szájüregemet kikenném vele, az egész nyelvemmel érezném a keserű ízét. Szóval szerintem jobb lenyelni, úgy nem érződik annyira az íze, de nem kötelező. Az első néhány szopásom során én sem nyeltem le. Először meg kellett szoknom azt, hogy a számmal orgazmust tudok okozni, és csak utána tudtam továbblépni, hogy le is nyeljem.
Elsőre nem lesz jó íze, szerintem keserű, de ez azt jelenti, hogy a partneremnek éppen örömet okoztam, és emiatt mégsem undorodom tőle. :)
(Ez csak poén, de azért a spermáért én megdolgoztam, az az enyém, úgyhogy lenyelem. :D )
Sok sikert az első szopásodhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!