Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájbaélvezésnél nyelni kell vagy mi a legjobb amit tehetsz?
Figyelt kérdés
Mert bár aktív vagyok de kipróbálom majd hogy milyen orálban a passzív szerep.2021. júl. 4. 20:04
2/14 A kérdező kommentje:
Nincs rossz íze?
2021. júl. 4. 20:07
4/14 anonim válasza:
Ha a szádba élvez lenyedel, ha nem oda akkor megkóstolod és nem az egészet kell lenyeld
7/14 anonim válasza:
Tudd meg sok jön-e mert én nekem az első srácnak nagyon sok jött és majdnem belefulladtam ahogy spriccelt. Később megszámoltuk egyszer 13x spriccelt átlagba. MINDIG!
8/14 anonim válasza:
Nem kell lenyelni, ha nem akarod. De ha igazán élvezni fogjátok egymás testét, akkor örömmel fogod a szádba engedni és szívesen fogod lenyelni.
Hogy milyen ize van? Férfiasan jó ízű, krémes és meleg. Persze nem mindenkinek jön be. :) Ha kiváncsi vagy rá, miért nem kóstolod meg a sajátodat? Nem mindenkié egyforma ízű, de azért can hasonlóság.
Ja, es azért válogasd meg, hogy kit engedsz a szádba, torkodba! ;)
Sok szerencsét!
9/14 anonim válasza:
Na jó, ilyen hogy "orálban a passzív szerep" nincs... Egy aktív is szophat, mert erre nincs kikötés. Én is szeretek szopni, én mindig lenyelem.
10/14 anonim válasza:
Helyzet hozza.
En abban a felhevult helyzetben az utolso cseppet is lenyelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!