Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátommal álmodtam,hogy megdugott...visszatérő álom,de nem értem miért,mert szerintem hetero...vagyis annak vallja magát,szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 20:45
2/7 mindennapbeszivtam válasza:
Lehetseges, hogy tudat alatt te erre vagysz, szoval nem az o szexualitasa a lenyeg hanem a tied. Tisztazd le magadban, hogy kikhez vonzodsz, milyen a kapcsolatotok termeszete. Van, hogy az almok semmit nem jelentenek, de visszatero almok gyakran tudat alatt elfojtott vagyak erzelmeket IS jelenthetnek.
3/7 anonim válasza:
Attól hogy a pasi nem vágyik rá, még te vágyhatsz rá - ezt látod álmaidban. Kb. mint amikor a tinik a csinos tanárnőről ábrándoznak. Semmit sem tudsz csinálni ha hetero - azon kívül hogy tiszteletben tartod nem meleg.
4/7 A kérdező kommentje:
Én meleg vagyok,ezt tudom...néha azt gondoltam kaptam tőle jeleket aztán meg mégsem..szóval csöppet bonyolult.
2021. jún. 24. 21:03
5/7 anonim válasza:
Ez a te vágyálmod
Ne sértésnek vedd, Közmondás :
Éhes disznó makkal álmodik.
6/7 anonim válasza:
Az álmaidban kitört a vágyad.
ha tényleg szeretnéd, h ne csak álmodban, nagyon óvatosan nyithatsz felé. Aztán vagy kötélnek áll, vagy nem. Ha nem, akkor lehet, h elfogadod, lehet, h nem. Döntsd el, megéri-e.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát elég magas a rizikófaktor....de értem amit mondasz és köszi.
2021. jún. 25. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!