Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi az LMBTQ reakciója?
"A tanulmány közel 500 000 ember génjeit elemezte...A tanulmány megállapította, hogy az azonos neműekhez való szexuális vonzódás csak 8–25 százalékban magyarázható genetikával, azaz a genetikának csak mellékes, döntőnek semmiképp nem nevezhető szerepe van az ember szexuális orientációjának kialakulásában, amire túlnyomórészt a környezet és a társadalmi tényezők vannak hatással...Fontos tudni, hogy a meleg génekről vagy a homoszexualitás veleszületettségéről eddig sem volt tudományos konszenzus, még pontosabban semmiféle kutatás nem állt elő a veleszületettségre való bizonyítékkal."
Forrás itt:
A fenti cikkből emeltem ki néhány mondatot.
----------
Most, hogy úgy tűnik, senki sem születik melegnek, mivel fog érvelni az LMBTQ?
A természettudomány rovatban ezt írták a témáról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Mindenesetre a tanulmány eredeti, nem hamisitvány. Tehát innentől fogva lényegtelen, hogy a fideszes média hozta le.
És ismét elmondom (utoljára): nincs bajom a melegekkel, csak érdeklődésből tettem fel a kérdést.
A tanulmány valós, ezt senki nem vitatta, de kicsit önkényesen módosítják a fideszes lapok a szövegét.
24-es vagyok. Ahogy írtam az minimum 8-25%, nem csak 8-25%, mint ahogy azt a linkelt cikk írja. Sőt ez egyáltalán nem kapcaolódik a külső hatásokhoz. Azok szerepe nem ismert. Lehet akár 92% is, de lehet, hogy csak 0%, míg a genetika mindenképp minimum 8%, de lehet 100% is.
Ha már tudománynál tartunk, arról nem fogsz beszélni, hogy be lett bizonyítva az emberek nagy része biszexuális természetnél fogva? Aki pedig tagadja az csak elnyomja az érzéseit. Nyilván van egy bizonyos százalék meleg és heteró, de a százalékok nem úgy vannak, ahogy a mostani társadalom mondja "legtöbb heteró, van egy pár nem heteró". Épp fordítva.
U.I.: Ne olyan "tudományos" oldalakról próbálj információt keresni, amik egyértelműen a melegek ellen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!