Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi az LMBTQ reakciója?
"A tanulmány közel 500 000 ember génjeit elemezte...A tanulmány megállapította, hogy az azonos neműekhez való szexuális vonzódás csak 8–25 százalékban magyarázható genetikával, azaz a genetikának csak mellékes, döntőnek semmiképp nem nevezhető szerepe van az ember szexuális orientációjának kialakulásában, amire túlnyomórészt a környezet és a társadalmi tényezők vannak hatással...Fontos tudni, hogy a meleg génekről vagy a homoszexualitás veleszületettségéről eddig sem volt tudományos konszenzus, még pontosabban semmiféle kutatás nem állt elő a veleszületettségre való bizonyítékkal."
Forrás itt:
A fenti cikkből emeltem ki néhány mondatot.
----------
Most, hogy úgy tűnik, senki sem születik melegnek, mivel fog érvelni az LMBTQ?
Nem értetted a mondat lényegét. Ha én holnap azt írnám, hogy mindenki aki használja azt a szót, hogy mink az hajlamos a cukorbetegségre és elküldeném a kamu kutatásom és a pénzt akkor leközölné a lap amire hivatkoznak. Azaz a fél millió ember is olyan adat amit senki nem hitelesített, ahogy az eredményeket se.
Érted?
A 2-es által mondottak tényleg elgondolkodtatóak, viszont jó lenne alátámasztani forrásokkal. De nem is értem, mi következik abból. Az, hogy egy olyan gigantikus kutatást, amibe majdnem 500 000 embert bevonnak, meghamisítottak?
"Azaz a fél millió ember is olyan adat amit senki nem hitelesített, ahogy az eredményeket se."
Tehát szerinted hamis a kutatási eredmény?
Nem provokáció a kérdésem, hanem őszintén érdekelne engem az LMBTQ közösség reakciója. Az viszont egyáltalán nem szimpatikus, hogy egy ilyen jellegű kérdésre rögtön támadást kapok. Ez inkább azt igazolja, hogy a meleg közösségben is vannak olynok, akik nem tűrik a kritikusabb kérdéseket, (ami nem egyenlő a provokációval) és támadólag lépnek fel azok ellen, akik más megközelítésből is nézik a témát.
Mellesleg azon kívül, hogy hamisítvának tartják itt egyesek a cikket, semmiféle tudományos ellenérvet nem hoztak a homoszexualitás genetikai eredete mellett.
Na, de inkább átviszem a kérdést a természettudományok rotvatba, ahová olyanok is írnak, akik valamilyen természettudományos szakon végeztek. Majd a ott jobban eligazítanak.
Egy olyan oldalról van a cikk, ami fideszes és homofób.
Ahol még a balettáncos Apáti Bence is ír, mert ugye a férfias hobbijától ő sem lett meleg :D
Az ember nem azért lesz meleg, mert ezt látja, pláne mikor én nevelkedtem akkor ez a téma amúgy is tabu volt, aztán mégis az lettem.
Te sem azért lettél hetero, mert ezt láttad a környezetedben, vagy mert az menő, hanem amikor elérted azt a kort, hogy szexuálisan érett lettél, akkor az ellenkező nemű emberre nedvesedett a bugyid, vagy állt fel a cerkád.
Meg aztán magyarországon aztán hűde menő lmbt embernek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!